In trauma gevangen
search
  • In trauma gevangen

In trauma gevangen

€ 21,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
In trauma gevangen / Hette Bumann***
- gedichtenbundel over PTSS, conversiestoornis en dissociatie -


In trauma gevangen is een aangrijpende gedichtenbundel over levenmet een (complexe) Post Traumatische Stress Stoornis.De gedichten zijn geschreven vanuit gevoel en beleving en gaan overde worstelingen met (c)PTSS en de gevolgen van (c)PTSS op het dagelijkseleven. Veel gedichten worden versterkt door schilderwerken,tekeningen of foto’s die nog meer uitdrukking geven aan dat wat vaakniet uit te leggen valt.

In trauma gevangen is bedoeld voor lotgenoten, in de hoo...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

In trauma gevangen / Hette Bumann***
- gedichtenbundel over PTSS, conversiestoornis en dissociatie -


In trauma gevangen is een aangrijpende gedichtenbundel over leven met een (complexe) Post Traumatische Stress Stoornis. De gedichten zijn geschreven vanuit gevoel en beleving en gaan over de worstelingen met (c)PTSS en de gevolgen van (c)PTSS op het dagelijkse leven. Veel gedichten worden versterkt door schilderwerken, tekeningen of foto’s die nog meer uitdrukking geven aan dat wat vaak niet uit te leggen valt.

In trauma gevangen is bedoeld voor lotgenoten, in de hoop dat het een stukje (h)erkenning en daarmee steun zal geven. Maar ook voor hulpverleners en iedereen die meer inzicht en/ of begrip wil krijgen voor mensen met (c)PTSS.

Hette Bumann schreef eerder de gedichtenbundel Op weg naar mezelf ‘Zijn’. Een gedichtenbundel over de zoektocht naar zichzelf en alle obstakels die ze daarbij tegenkwam: emetofobie (overgeefangst), burn-out zijn, depressies, conversiestoornis, automutilatie, suïcidaliteit, PTSS, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

2020 | ISBN 9789463283878 | Paperback | Formaat 14,8 x 21 cm | 71 pagina met illustraties in kleur
Bumann

Specifieke referenties

isbn
9789463283878
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.