Gezin in de wachtkamer
search
  • Gezin in de wachtkamer

Gezin in de wachtkamer

€ 15,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen


“En ineens blijk je met je gezin in de wachtkamer te zitten”
Plotseling veranderde de wereld en zag het leven er heel anders uit.Op een maandagmiddag belde haar man radeloos op en vertelde dathij niet meer wist wat hij moest doen. Nog diezelfde dag namen zeplaats in twee wachtkamers: die van de huisarts en de crisisdienst vande GGZ.

In het jaar dat volgde zagen ze nog veel meer wachtkamers van binnen.Ook het gezin nam plaats in de wachtkamer: het leven stond op ...

Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Gezin in de wachtkamer / Saskia van de Ven - Vink
een jaar van wachten en hopen op betere tijden


“En ineens blijk je met je gezin in de wachtkamer te zitten”
Plotseling veranderde de wereld en zag het leven er heel anders uit. Op een maandagmiddag belde haar man radeloos op en vertelde dat hij niet meer wist wat hij moest doen. Nog diezelfde dag namen ze plaats in twee wachtkamers: die van de huisarts en de crisisdienst van de GGZ.

In het jaar dat volgde zagen ze nog veel meer wachtkamers van binnen. Ook het gezin nam plaats in de wachtkamer: het leven stond op pauze. Wachtend op betere tijden. Wachtend op verbetering. Alleen leek dit gemakkelijker dan het was. Met hulpverlening die faalde of er gewoon helemaal niet was. Een turbulente en onzekere tijd.

Saskia (38) beschrijft haar ervaringen en gevoelens in het eerste jaar na de zelfmoordpoging van haar man. Ze zorgt voor oudste (6), jongste (3) en haar man (47). Ze probeert alle ballen hoog te houden en tussendoor ook nog leuke dingen te doen.

2019 | ISBN 9789463282918 | Paperback | 108 pagina's

Ven-Vink

Specifieke referenties

isbn
9789463282918
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.