Niets meer moeten
search
  • Niets meer moeten

Niets meer moeten

€ 17,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Niets meer moeten / Koos van der Hoeven***

‘Niets meer moeten’, kan echt! Zou het niet heerlijk zijn als je eens op een dag niet meer zoveel van jezelf ‘moet’ en je voortaan alleen nog maar doet wat je werkelijk wilt. Met dit boek ga je stap voor stap in de transitie van ‘moeten’ naar ‘willen’ , met als einddoel: Niets meer moeten! Je gaat inzien dat overtuigingen als bijvoorbeeld altijd gewaardeerd en geliefd ‘moeten’ worden, alles goed ‘moeten’ doen, niet mogen falen , anderen ‘moeten’ behagen en anderen niet mogen teleurstellen, onmogelijke eisen zijn die je aan jezelf stel...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Niets meer moeten / Koos van der Hoeven***

‘Niets meer moeten’, kan echt! Zou het niet heerlijk zijn als je eens op een dag niet meer zoveel van jezelf ‘moet’ en je voortaan alleen nog maar doet wat je werkelijk wilt. Met dit boek ga je stap voor stap in de transitie van ‘moeten’ naar ‘willen’ , met als einddoel: Niets meer moeten! Je gaat inzien dat overtuigingen als bijvoorbeeld altijd gewaardeerd en geliefd ‘moeten’ worden, alles goed ‘moeten’ doen, niet mogen falen , anderen ‘moeten’ behagen en anderen niet mogen teleurstellen, onmogelijke eisen zijn die je aan jezelf stelt. Je raakt keer op keer teleurgesteld, als het niet gaat zoals het ‘moet’. Om dit nare gevoel bij voorbaat te voorkomen, ga je nóg meer je best doen om deze ‘moetjes’ gedaan te krijgen. Doordat je dagelijks zo in beslag wordt genomen door het nastreven van deze ‘moetjes’ vraag je je wellicht al lang niet meer af wat je eigenlijk wilt, laat staan dat je doet wat je wilt. Door dit jarenlange dwangmatig ‘moeten’ raak je uiteindelijk ook nog eens oververmoeid, uitgeblust of zelfs ziek.

Om van je ‘moetjes’ af te komen én te gaan doen wat je werkelijk wilt, heeft de schrijver een succesvolle behandelmethode ontwikkeld. Hij heeft deze methode de afgelopen 4 jaar binnen zijn coaching en counseling praktijk bij nagenoeg al zijn cliënten toegepast. Op basis van de gespreksresultaten is de methode steeds verder verbeterd en verfijnd, tot hetgeen nu in dit boek is gepubliceerd. Dit boek doorloopt deze behandelmethode in detail en geeft nu óók lezers de mogelijkheid om dezelfde transitie door te maken als zijn cliënten in de praktijk. Naast het transitieproces van ‘moeten’ naar ‘willen’ worden tevens de probleemgebieden besluiteloosheid, piekeren en omgaan met teleurstellingen behandeld.

Koos van der hoeven heeft 27 jaar teams geleid bij grote multinationals. Naast zijn opleidingen in klinische psychologie en praktische psychologie heeft hij ook een medische basis certificering. Hij is een Registertherapeut BCZ en is als gecertificeerde gedragscoach geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Hij is eigenaar van de praktijk voor Psychosociale Coaching en Counseling Almere.

2015 | ISBN 9789462033641 | Paperback |161 pagina's
Hoeven
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.