Een monster om mij heen
search
  • Een monster om mij heen

Een monster om mij heen

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Een monster om mij heen / Kirsten Rozema

“Wat ik je nog wilde vertellen.... Heb jij enig idee hoe ik het vond?Al die nare dingen die je over me zei? Waar jij zo om moest lachen?Hoe denk je dat ik het vond dat je de anderen ook aanspoorde ommee te doen? Ze mochten niet meer met me spelen. En als ik er ietsvan zei tegen juf, dan kreeg ik nog veel meer moeilijkheden, dreigdeje altijd....”

Zo begint één van de brieven uit dit boek.

Pesten duurt soms maar even, maar verminkt levenslang. “Eenmonster om mij heen” is bedoeld voor mensen, jong en oud, diegepest worden of...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Een monster om mij heen / Kirsten Rozema

“Wat ik je nog wilde vertellen.... Heb jij enig idee hoe ik het vond? Al die nare dingen die je over me zei? Waar jij zo om moest lachen? Hoe denk je dat ik het vond dat je de anderen ook aanspoorde om mee te doen? Ze mochten niet meer met me spelen. En als ik er iets van zei tegen juf, dan kreeg ik nog veel meer moeilijkheden, dreigde je altijd....”

Zo begint één van de brieven uit dit boek.

Pesten duurt soms maar even, maar verminkt levenslang. “Een monster om mij heen” is bedoeld voor mensen, jong en oud, die gepest worden of werden. De bedoeling van dit boekje is voor eens en altijd duidelijk te maken dat pesten absoluut niet kan. Het maakt veel meer kapot dan je denkt. De schrijvers van deze brieven en gedichten hebben geprobeerd dat op papier te zetten, wat ze soms al heel lang bezighoudt. De bedoeling is dat hierdoor ogen geopend worden en dat mensen begrijpen wat voor impact pesten heeft op iemands leven.

Een monster om mij heen is een juweeltje van een boek, met vlijmscherpe randjes.

2012 / ISBN 9789462031081 / Paperback / 133 pagina's
Rozema
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.