Anderenwaarde, over codependentie
search
  • Anderenwaarde, over codependentie

Anderenwaarde, over codependentie

€ 24,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Anderenwaarde, en codependentie / Henny Bos
(The human condition)


+ test codependentie

Henny Bos heeft marketingen economie gestudeerd enheeft gewerkt als managerbij een uitgeverij en was ookuniversitair docent in Utrechten gaf communicatie-trainingenop HBO-niveau. Hijschoolde zich om tot coach/counselor door cursussen bijhet Civas te volgen en deel tenemen aan de tweejarige cursusintuïtieve ontwikkeling en cursussen psychosynthese, NLP,mindfulness en levenskunst. Hij las duizenden boeken, waarondermeer dan 100 over codependency en bracht veel van hetgelezene ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Anderenwaarde, en codependentie / Henny Bos
(The human condition)


+ test codependentie

Henny Bos heeft marketing en economie gestudeerd en heeft gewerkt als manager bij een uitgeverij en was ook universitair docent in Utrecht en gaf communicatie-trainingen op HBO-niveau. Hij schoolde zich om tot coach/ counselor door cursussen bij het Civas te volgen en deel te nemen aan de tweejarige cursus intuïtieve ontwikkeling en cursussen psychosynthese, NLP, mindfulness en levenskunst. Hij las duizenden boeken, waaronder meer dan 100 over codependency en bracht veel van het gelezene in de praktijk waardoor de kennis kon uitgroeien tot wijsheid, in de wetenschap dat dwaasheid daar een onderdeel van is.
Z’n jeugdspreuk was: 'Nil volentibus arduum' ofwel: 'niets is te moeilijk voor hen die willen', en daar zit veel waarheid in.

2012 / 9789085708971 / Hardcover / 166 pagina's
Bos
Commentaar (2)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.