Voordat de bestanden naar de drukkerij kunnen worden gestuurd, moet het manuscript het juiste formaat krijgen en moet alles op de juiste plaats komen te staan. Ben je zelf niet zo handig met de computer dat je van je manuscript een PDF bestand kunt maken dat helemaal voldoet aan de eisen van de drukkerij, dan kun je ook onze hulp inroepen. Wij maken van je bestanden een kant en klaar boek dat zo gedrukt kan worden en waar alles op de juiste plaats staat.

Uiteraard wil je dat je boek er zo goed mogelijk uitziet. Bij Boekenbent werken we met de beste drukkerijen. Zij hebben veel ervaring met zowel POD als grotere oplages van bekende auteurs. Je kunt kiezen voor allerlei formaten, van een kleine paperback tot een groot boek met een harde kaft.

Er zijn diverse mogelijkheden om je boek in de boekwinkels te krijgen. Allereerst zorg je er natuurlijk voor dat je een boeiend verhaal te vertellen hebt, of het nu gaat om een gedichtenbundel, een kinderboek, een thriller of een waargebeurd verhaal.

Er zijn diverse opties om je boek te publiceren. Je kunt kiezen voor POD of eigen beheer. POD betekent Printing On Demand. Je boek wordt pas gedrukt als iemand het heeft besteld. Dit kan al vanaf 1 exemplaar. Groot voordeel is dat je geen overtollige exemplaren hebt. Dat is wel zo goed voor het milieu.

BoekwinkelBij Uitgeverij Boekenbent kun je eenvoudig en precies volgens jouw wensen je eigen boek publiceren. Of je nu grote oplages wilt verkopen of een roman uitbrengt voor kleinere kring: alles is mogelijk.