De kracht der storm
search
  • De kracht der storm

De kracht der storm

€ 23,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

De kracht der storm / C.H. Slotboom

Een loods doet zijn werk met het in- en uitloodsen van zeeschepen. Hij maakt zich ongerust over zijn echtgenote, want ze voelt zich niet echt goed. Een bezoek aan de huisarts geeft geen soelaas. Het zal wel een myoom zijn. De specialisten in het ziekenhuis denken dit ook. Op de operatietafel komt er dan iets heel anders uit. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van zijn werk. Zijn soms moeilijke en bijzondere loodsreizen vragen al zijn kennis en kunde. Zijn echtgenote blijft altijd in zijn gedachten.

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De kracht der storm / C.H. Slotboom

Een loods doet zijn werk met het in- en uitloodsen van zeeschepen. Hij maakt zich ongerust over zijn echtgenote, want ze voelt zich niet echt goed. Een bezoek aan de huisarts geeft geen soelaas. Het zal wel een myoom zijn. De specialisten in het ziekenhuis denken dit ook. Op de operatietafel komt er dan iets heel anders uit. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van zijn werk. Zijn soms moeilijke en bijzondere loodsreizen vragen al zijn kennis en kunde. Zijn echtgenote blijft altijd in zijn gedachten. Hij weet tussen thuis en werk een evenwicht te vinden. Maar dan gebeurt er iets dat zijn leven drastisch zal veranderen.

C.H. Slotboom (Wageningen, 3 maart 1946) heeft na de middelbare school de Hogere Zeevaartschool op Terschelling bezocht en vervolgens elders de drie vervolgopleidingen voor stuurlieden. Na twaalf jaar, als stuurman inclusief de stagejaren, is hij loods geworden in het district Rotterdam-Rijnmond. Dit beroep heeft hij vierentwintig jaar uitgeoefend. Zijn eerste vrouw is jong gestorven en later is hij opnieuw getrouwd en woont in het Oosten des lands.

2024 | ISBN 9789463285674 | Paperback | 404 pagina

Slotboom

Specifieke referenties

isbn
9789463285674
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.