Joepie, dat jij mijn kindje bent!
search
  • Joepie, dat jij mijn kindje bent!

Joepie, dat jij mijn kindje bent!

€ 17,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Angelique Piek / Joepie, dat jij mijn kindje bent!

Dit is het verhaal van een dapper klein meisje. Een meisje met haarouders, die het moeilijkste overkwam wat men voor mogelijk kanhouden, maar wat door datzelfde dappere kleine meisje onvoorstelbaardragelijk werd gemaakt.

Het verhaal van dit meisje (ons meisje) Mariska moet verteld worden.Gewoon omdat dit te waardevol is om voor onszelf te houden. Wehopen dat anderen van Mariska kunnen leren.

Mariska was voor ons een geweldige meid. We hebben veel avonturenmet elkaar mogen meemaken. Dit verhaal begint op het mo...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Angelique Piek / Joepie, dat jij mijn kindje bent!

Dit is het verhaal van een dapper klein meisje. Een meisje met haar ouders, die het moeilijkste overkwam wat men voor mogelijk kan houden, maar wat door datzelfde dappere kleine meisje onvoorstelbaar dragelijk werd gemaakt.

Het verhaal van dit meisje (ons meisje) Mariska moet verteld worden. Gewoon omdat dit te waardevol is om voor onszelf te houden. We hopen dat anderen van Mariska kunnen leren.

Mariska was voor ons een geweldige meid. We hebben veel avonturen met elkaar mogen meemaken. Dit verhaal begint op het moment dat Mariska 5 jaar is. Vanaf het moment dat wij wisten dat Mariska ernstig ziek was. En toch is het geen gruwelverhaal, maar een verhaal over een gezin dat knokt tegen kanker met veel liefde, humor en respect voor elkaar.

Keihard knokt, op de voor hun enig mogelijke manier. Van liefde voor het leven, van wat belangrijk is. Maar ook over de rol van personen buiten het gezin. De begeleiding, soms juist het ontbreken ervan.

De vrienden, die je in tijd van nood echt leert kennen. En vooral van een kind, dat het liefst wilde spelen en plezier maken.
Een kind, dat ons geleerd heeft wat leven is, wat echt belangrijk is.

2008 / ISBN 90-8570-247-4 / paperback / 278 pagina's

Klik hier voor de website van de auteur.
A. Piek
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.