Opstaan in het donker
search
  • Opstaan in het donker

Opstaan in het donker

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Opstaan in het donker - Wake up Hero! / Leo van der Hoeven***

Alles voor elkaar, breekt de pleuris uit

Dit is het persoonlijke verhaal van Leo van der Hoeven, een babyboomer die leeft en onderneemt in de overgang van de oude naar de nieuwe tijd. De man droomt al jong van een aangenaam leven. Alles zit mee, hij heeft succes als ondernemende personeelsmanager. Alles waarvan hij droomt ‘aan de buitenkant’ ligt binnen bereik: een historische villa, een eigen organisatieadviesbureau, veel geld verdienen. Totdat hij op een dag ontdekt dat hij geen energie meer heeft. Geen zi...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Opstaan in het donker - Wake up Hero! / Leo van der Hoeven***

Alles voor elkaar, breekt de pleuris uit

Dit is het persoonlijke verhaal van Leo van der Hoeven, een babyboomer die leeft en onderneemt in de overgang van de oude naar de nieuwe tijd. De man droomt al jong van een aangenaam leven. Alles zit mee, hij heeft succes als ondernemende personeelsmanager. Alles waarvan hij droomt ‘aan de buitenkant’ ligt binnen bereik: een historische villa, een eigen organisatieadviesbureau, veel geld verdienen. Totdat hij op een dag ontdekt dat hij geen energie meer heeft. Geen zin meer in de ratrace.

Leo ontdekt dat zijn ego is doorgeschoten en dat hij het contact met zichzelf heeft verloren. Het overlijden van zijn vader en zijn burnout nodigen hem uit aandacht te geven aan zijn ‘binnenkant’. Hij gaat op zoek naar zijn diepere waarden en zijn nieuwe missie. Opnieuw, maar nu vanuit zijn hart.

Met zijn gezin vertrekt Leo naar Mallorca, waar hij wordt uitgedaagd nieuwe talenten te ontwikkelen. Dan ontdekt hij dat zijn vermogensbeheerder in Nederland vooral handelt uit eigenbelang. Zijn basisinkomen halveert in een paar jaar tijd. Hij ontmaskeert dit ‘zakendoen ten koste van de klant’ als oud leiderschap uit de vorige eeuw. In deze nieuwe tijd is de trend te leven en te ondernemen van binnenuit, vanuit je hart. Hij praktiseert dit in zijn eigen leven op Mallorca. Je kunt hem volgen op www.leovanderhoeven.nl

Dit is het intrigerende levensverhaal van een avontuurlijke man, die reflecteert en vooruit kijkt, met humor, zelfspot en inspiratie.

Voor het e-book klik hier

2012 / 9789462030961 / paperback met kleurenfoto's / 250 pagina's
Hoeven
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.