C'est la Vie
search
  • C'est la Vie

C'est la Vie

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
C'est la Vie / Betty Heideman

Mijn leven als Nederlander in Frankrijk

Op een dag besluit Betty Heideman naar de Morvan in Frankrijk te vertrekken. Een mooi land met andere gewoontes, nieuwe mensen en een interessante cultuur. De emigratie is niet altijd even makkelijk, vooral wanneer blijkt hoeveel werk er nog verzet moet worden. Betty zet zich in om haar plaats te vinden in de nieuwe omgeving. Ze leert de taal, ontmoet haar Franse buren en brengt verschillende bezoeken aan Parijs. Ze krijgt te maken met gesprongen waterleidingen, stroomuitval, een wild zwijntje in de ...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

C'est la Vie / Betty Heideman

Mijn leven als Nederlander in Frankrijk

Op een dag besluit Betty Heideman naar de Morvan in Frankrijk te vertrekken. Een mooi land met andere gewoontes, nieuwe mensen en een interessante cultuur. De emigratie is niet altijd even makkelijk, vooral wanneer blijkt hoeveel werk er nog verzet moet worden. Betty zet zich in om haar plaats te vinden in de nieuwe omgeving. Ze leert de taal, ontmoet haar Franse buren en brengt verschillende bezoeken aan Parijs. Ze krijgt te maken met gesprongen waterleidingen, stroomuitval, een wild zwijntje in de tuin en een merkwaardig kuuroord. Samen met haar vele dieren vormt Betty met haar man Fred een opvallend paar Nederlanders. Hoewel het niet altijd even makkelijk is, leert Betty zich met vallen en opstaan aan te passen aan de Franse leefwijze. Na bijna vier jaar weet ze zeker: het leven in Frankrijk is soms zwaar, maar ook afwisselend, vol verrassingen en onverwachte gebeurtenissen!

Betty Heideman is auteur van het boek Allochtone Viervoeters en oprichter van de Animal Medical Care Foundation. Daarnaast schrijft zij columns in diverse tijdschriften en brengt zij maandelijks het E-magazine NIEUWSgierig uit. Zij helpt dieren van over de hele wereld een goed bestaan te krijgen.Haar vrije tijd wordt gevuld met het zorgen voor haar vijftien honden en vijf katten, lezen en fotografie. Van haar leven in Frankrijk hield zij een dagboek bij op internet. De leukste en opvallendste columns zijn te vinden in dit heerlijke boek!

www.bettyheideman.com

2009 / ISBN 9789085703457/ paperback / 146 pagina's
Heideman
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.