Christen versus coronavirus
search
  • Christen versus coronavirus

Christen versus coronavirus

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Christen versus coronavirus / Arma Fokkema

Toen de coronacrisis begon in maart 2020, dachten we dat het waarschijnlijk weer een storm in een glas water was; dat het wel mee zou vallen. Het virusje was nog nooit eerder gesignaleerd, maar we zouden het toch wel snel kunnen onderdrukken? Niemand kon nu nog zeggen hoe lang het ging duren.Het bleek niet mee te vallen, het werdeen wereldwijde epidemie; een pandemie.

In dit boek schrijft Arma over haar gedachten en ervaringen in dezetijd dat het leven op zijn kop stond.Zij besloot voor het gedrochtje een gestalte te bedenken, ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Christen versus coronavirus / Arma Fokkema

Toen de coronacrisis begon in maart 2020, dachten we dat het waarschijnlijk weer een storm in een glas water was; dat het wel mee zou vallen. Het virusje was nog nooit eerder gesignaleerd, maar we zouden het toch wel snel kunnen onderdrukken? Niemand kon nu nog zeggen hoe lang het ging duren. Het bleek niet mee te vallen, het werd een wereldwijde epidemie; een pandemie.

In dit boek schrijft Arma over haar gedachten en ervaringen in deze tijd dat het leven op zijn kop stond. Zij besloot voor het gedrochtje een gestalte te bedenken, die ze zou gebruiken voor de illustraties in dit boek.

Zelfs onder christenen heerste er verdeeldheid toen de vaccins kwamen. ‘Mag je je nou laten inenten of niet?’ ‘God zal ons toch niet ziek laten worden?’ Hij heeft sommigen van ons toegerust met talenten om medicijnen te ontwikkelen. Als je een consequente tegenstander bent, zou je de DKTP-prik voor baby’s ook moeten weigeren, toch? Arma blijft vrijwel altijd gewoon lekker thuis en zo nodig heeft ze een nog veiligere binnenkamer…

2022 | ISBN 9789463284707 | Paperback | 134 pagina's
Fokkema

Specifieke referenties

isbn
9789463284707
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.