Verzameling Schrifturen van RH Verschure
search
  • Verzameling Schrifturen van RH Verschure

Verzameling Schrifturen van RH Verschure

€ 14,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Verzameling Schrifturen / Rob Verschure***

De klasgenootjes van Rob Verschure genoten van de verhalen die hij vertelde tijdens het uur lopen naar de Willemsparkschool in Amsterdam. Op de heen- en terugweg werden verzoekjes ingediend hoe het verhaal moest verdergaan, wie er een rol in speelde en hoe het moest aflopen. De spanning die Rob opbouwde in de verhalen had een enorme aantrekkingskracht. Ook later in zijn leven bleek hij een gewaardeerd verteller en werd hij tijdens zijn geologisch werk in onherbergzaam Frans-Canadees gebied ´Tory-man´ genoemd: story-man betekent zoiets...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Verzameling Schrifturen / Rob Verschure***

De klasgenootjes van Rob Verschure genoten van de verhalen die hij vertelde tijdens het uur lopen naar de Willemsparkschool in Amsterdam. Op de heen- en terugweg werden verzoekjes ingediend hoe het verhaal moest verdergaan, wie er een rol in speelde en hoe het moest aflopen. De spanning die Rob opbouwde in de verhalen had een enorme aantrekkingskracht. Ook later in zijn leven bleek hij een gewaardeerd verteller en werd hij tijdens zijn geologisch werk in onherbergzaam Frans-Canadees gebied ´Tory-man´ genoemd: story-man betekent zoiets als verhalenverteller.

Nog steeds heeft Rob die gave en klinkt ook zijn onuitputtelijke geheugen door als hij op boeiende wijze over zijn avonturen vertelt. In de loop der jaren begon hij belevenissen uit zijn geologische tijd op papier te zetten en tevens diverse aan zijn brein ontsproten verhalen.

Voor familie en vrienden bundelde hij zijn geschriften samen als Verzameling Schrifturen van RH Verschure, waarin opgenomen Geologische Mijmeringen, Pennevruchten en Vervalst Geheugen, een onvoltooide roman. Een aantal ‘schrifturen’ verschenen reeds in diverse verenigingsbladen onder de titel Rob´s Mijmeringen.

Ter gelegenheid van zijn 90ste verjaardag is de Verzameling Schrifturen van Rob in boekvorm tot stand gekomen, verrijkt met enkele foto´s.

2020 | ISBN 9789463283618 | Paperback | 17 x 24 cm | 173 pagina's
Verschure

Specifieke referenties

isbn
9789463283618
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.