Eerst RAMMEN dan BORGEN
search
  • Eerst RAMMEN dan BORGEN

Eerst RAMMEN dan BORGEN

€ 14,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Eerst RAMMEN dan BORGEN / Jack Gerrissen ***

'Eerst RAMMEN dan BORGEN' is een verzamelingvan 38 korte verhalen rond nieuws en commentaar uitde Volkskrant, Le Monde, De Standaard, NRC, El Pais,Trouw, De Groene, Humo, internet-nieuwssites en stukjesradio-interview in de perioden 2007-2009 en 2015-2016.Verhalende geschiedenis (oral history), eerst voor en nade Financiele Zondeval (FZ, augustus 2008)en het SchimmigeSchuldbekennen (SS), daarna van het opkomendeelitaire verontschuldigen met-de-kennis-van-nu, in delange aanloop naar het Legaal Autoritair Liegen (LAL).Vandaag, leven w...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Eerst RAMMEN dan BORGEN / Jack Gerrissen ***

'Eerst RAMMEN dan BORGEN' is een verzameling van 38 korte verhalen rond nieuws en commentaar uit de Volkskrant, Le Monde, De Standaard, NRC, El Pais, Trouw, De Groene, Humo, internet-nieuwssites en stukjes radio-interview in de perioden 2007-2009 en 2015-2016. Verhalende geschiedenis (oral history), eerst voor en na de Financiele Zondeval (FZ, augustus 2008)en het Schimmige Schuldbekennen (SS), daarna van het opkomende elitaire verontschuldigen met-de-kennis-van-nu, in de lange aanloop naar het Legaal Autoritair Liegen (LAL). Vandaag, leven we in het verlengde van die recente geschiedenis. De teksten verschenen eerder op mijn 'RAMMEN' weblog en als 'Borgers (m/v) gezocht' columns op de Rotterdamse Pluspunt community website.

................................

Jack Gerrissen (1941) werkte achtereenvolgens bij Shell, TU Eindhoven, Texas Instruments, TU Delft en Philips voornamelijk in industrieel onderzoek en ontwikkeling (R&D), met tussendoortjes voor Internatiole Universitaire Samenwerking - in dienst van het Ministerie van Buitenlandse Zaken - vier jaren naar Mozambique, later vijf jaren naar Bolivia, en voor universitair onderwijs zeven jaren deeltijds hoogleraar bij de Open Universiteit Nederland.

1,50 euro van de opbrengst van dit boek is bestemd is voor een klein voedingsbosbouw project in natuurpark Cabo de Gata (Spanje)

2019 | ISBN 9789463282659 | paperback 187 pagina's
Gerrissen

Specifieke referenties

isbn
9789463282659
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.