Hexenjacht
search
  • Hexenjacht

Hexenjacht

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Hexenjacht | Daan Vos***
Pas op: niet geschikt voor hexen


Ik heb eens een keer een hex triomfantelijk haar partner pikstraf horen toekennen waarvan ik wist dat ie inmiddels zo vreemd ging als het maar kon. Hij ontving zijn straf als een echte man. In het bijzijn van alle vrienden en vriendinnen. Het leukste was dat de vrouw waarmee hij heerlijk vreemd ging er ook bij stond. Zij vertrok natuurlijk geen spier. Nog leuker is dat zij ook tot de hexenkring behoorde. Mijn vriend hoorde het hexenvonnis “Pikstraf voor jou, mannetje. Deze maand wordt er niet meer geneukt!” zwijge...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Hexenjacht | Daan Vos***
Pas op: niet geschikt voor hexen


Ik heb eens een keer een hex triomfantelijk haar partner pikstraf horen toekennen waarvan ik wist dat ie inmiddels zo vreemd ging als het maar kon. Hij ontving zijn straf als een echte man. In het bijzijn van alle vrienden en vriendinnen. Het leukste was dat de vrouw waarmee hij heerlijk vreemd ging er ook bij stond. Zij vertrok natuurlijk geen spier. Nog leuker is dat zij ook tot de hexenkring behoorde. Mijn vriend hoorde het hexenvonnis “Pikstraf voor jou, mannetje. Deze maand wordt er niet meer geneukt!” zwijgend aan. Maar ik zag hem denken “Inderdaad, … niet met jou”.
(fragment uit: “Pikstraf”)

69 droevige, kwaadmakende, irritante, grappige, ranzige, smeuïge en herkenbare mannenverhalen. Geïnspireerd op het huwelijk van Daan Vos en, vooral, het einde van dat huwelijk. Het is niet zijn bedoeling om een afgewogen, gebalanceerd beeld te geven. Dit is gewoon een mannenboek over echtscheiden.

Daan Vos is 49 jaar. Hij heeft een heftige scheiding doorgemaakt. Daan vindt dat je altijd iets positiefs kunt halen uit de dingen die je meemaakt. Zelfs uit zijn scheiding en zijn hexenjacht. Daan woont inmiddels samen met zijn derde vrouw van wie hij vurig hoopt dat zij nooit zijn tweede hex zal worden.

Kijk ook op de website hexenjacht.nl

2015 | ISBN 9789462038882 | Paperback | 166 pagina's
Vos
Commentaar (10)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.