Wie veel reist kan veel verhalen
search
  • Wie veel reist kan veel verhalen

Wie veel reist kan veel verhalen

€ 13,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen

Wie veel reist kan veel verhalen / Henk van der Jagt***

U gaat met pensioen, en dan? U heeft alle tijd om te gaan reizen, iets wat u altijd al heeft willen doen. In dit boekje neem ik u mee naar verschillende continenten waar ik samen met mijn vrouw een aantal interessante landen heb bezocht. In Nepal maakt u met ons een spannende trektocht door de Himalaya. In China krijgt u naast de toeristische hoogtepunten te maken met het alledaagse leven in dit immense land. In Hawaii kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie. Midden in de nacht per paard naar de krater van de ‘B...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie


Wie veel reist kan veel verhalen / Henk van der Jagt***

U gaat met pensioen, en dan? U heeft alle tijd om te gaan reizen, iets wat u altijd al heeft willen doen. In dit boekje neem ik u mee naar verschillende continenten waar ik samen met mijn vrouw een aantal interessante landen heb bezocht. In Nepal maakt u met ons een spannende trektocht door de Himalaya. In China krijgt u naast de toeristische hoogtepunten te maken met het alledaagse leven in dit immense land. In Hawaii kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie. Midden in de nacht per paard naar de krater van de ‘Bromo’, een nog actieve vulkaan op Java, is een bijzondere belevenis. Al deze verhalen staan vol met interessante informatie, zijn gemakkelijk leesbaar, en opgeluisterd met hier en daar een kwinkslag.

Henk van der Jagt is in 1944 in Spijkenisse geboren en is altijd geïnteresseerd geweest in creatieve bezigheden. Vooral tekenen, schilderen en schrijven waren een geliefde bezigheid. Het schrijven van een boek was een lang gekoesterde wens. Zijn pensionering was het moment om, behalve reisverhalen, ook andere gemakkelijk leesbare verhalen te gaan schrijven. Deze verhalenbundel berust op persoonlijke gebeurtenissen opgeluisterd met hier en daar een kwinkslag.

Het is bovendien een aanmoediging om door schrijven tot een actieve vrije tijdsbesteding te bewegen.

2013 / ISBN 97894-6203-376-7 / paperback / 162 pagina's
Jagt
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.