Blauwe maan
search
  • Blauwe maan

Blauwe maan

€ 17,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Blauwe Maan / Anna Romein

Een meeslepende elfendans, een gemaskerd bal, een vloek en een alles overwinnende liefde. Dit zijn enkele ingrediënten uit het debuut van Anna Romein, waarin romantiek, de natuur en het bovennatuurlijke een grote rol spelen.In Blauwe maan maak je kennis met de slapende prins, het dappere melkmeisje,de nieuwsgierige psycholoog en vele anderen. Zij hebben het lef hun hart te volgen, te zien wat het lot hen brengt. Elke hoofdpersoon beleeft zo zijn eigenwonder. Met een magische rode draad weeft de schrijfster veertien sprookjesachtige verhalen aaneen to...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Blauwe Maan / Anna Romein

Een meeslepende elfendans, een gemaskerd bal, een vloek en een alles overwinnende liefde. Dit zijn enkele ingrediënten uit het debuut van Anna Romein, waarin romantiek, de natuur en het bovennatuurlijke een grote rol spelen. In Blauwe maan maak je kennis met de slapende prins, het dappere melkmeisje, de nieuwsgierige psycholoog en vele anderen. Zij hebben het lef hun hart te volgen, te zien wat het lot hen brengt. Elke hoofdpersoon beleeft zo zijn eigen wonder. Met een magische rode draad weeft de schrijfster veertien sprookjesachtige verhalen aaneen tot een bijzondere, 'feel good' verhalenbundel.

Anna Romein (1976) woont met haar man en twee kinderen in de Randstad. Ze studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Leiden. Anna houdt van de natuur, lange strandwandelingen maken en Keltische muziek, waaruit zij veel inspiratie haalt voor het schrijven van haar verhalen.

2012 / 9789085709626 / Paperback / 176 pagina's
Romein
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.