Guus stopt met leven!
search
  • Guus stopt met leven!

Guus stopt met leven!

€ 11,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen

Hans Konig / Guus stopt met leven!

“Een boek wat steun en troost kan geven aan nabestaanden, die een geliefde door zelfdoding hebben verloren.

De schrijver heeft een aangrijpend en realistisch boek geschreven. Een eerbetoon aan een hechte vriendschap die abrupt afgebroken wordt.Guus maakt de keus om zelfmoord te plegen, Hans heeft geen keus dan alleen die van acceptatie. Hij blijft achter met de vraag waarom, waarom Guus?

In het boek probeert Hans een antwoord te vinden op deze vraag. Uiteindelijk heeft hij, voor zichzelf, een antwoord gevonden. Een antwoord w...

Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Hans Konig / Guus stopt met leven!

“Een boek wat steun en troost kan geven aan nabestaanden, die een geliefde door zelfdoding hebben verloren.

De schrijver heeft een aangrijpend en realistisch boek geschreven. Een eerbetoon aan een hechte vriendschap die abrupt afgebroken wordt. Guus maakt de keus om zelfmoord te plegen, Hans heeft geen keus dan alleen die van acceptatie. Hij blijft achter met de vraag waarom, waarom Guus?

In het boek probeert Hans een antwoord te vinden op deze vraag. Uiteindelijk heeft hij, voor zichzelf, een antwoord gevonden. Een antwoord waarin mensen, met vergelijkbare ervaringen, misschien ook hun antwoord op de “waarom” vraag kunnen vinden.

Het boek is geschreven in een directe en wat ruwe stijl, maar daarmee des te eerlijker. Het boek is daardoor boeiend om te lezen.”

Anja de Moes
(Zelf schrijver van: Verborgen agenda)

2011 / 9789085708094 / Paperback / 60 pagina's

Konig

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.