Ontspoord
search
  • Ontspoord

Ontspoord

€ 18,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Henk Zoutberg & Frits Hogeslag / Ontspoord***
en verhalen van gastschrijvers

Henk Zoutberg & Frits Hogeslag zijn mompelmannen en hebbeneen mompelboekje geschreven vol mompelverhalen. Dezemompelverhalen gaan over hun werk als trambestuurder datzij al ruim 30 jaar verrichten.
Mompelmannen zijn over het algemeen mannen die hungedachten de vrije loop laten. Mompelmannen observeren,analyseren en registreren zaken waar de doorsnee mens aanvoorbij lijkt te gaan. Meestal zijn ze charmant in de omgang,maar ze hebben wel een arrogante eerste oogopslag.
De mompelman past nerge...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Henk Zoutberg & Frits Hogeslag / Ontspoord***
en verhalen van gastschrijvers

Henk Zoutberg & Frits Hogeslag zijn mompelmannen en hebben een mompelboekje geschreven vol mompelverhalen. Deze mompelverhalen gaan over hun werk als trambestuurder dat zij al ruim 30 jaar verrichten.
Mompelmannen zijn over het algemeen mannen die hun gedachten de vrije loop laten. Mompelmannen observeren, analyseren en registreren zaken waar de doorsnee mens aan voorbij lijkt te gaan. Meestal zijn ze charmant in de omgang, maar ze hebben wel een arrogante eerste oogopslag.
De mompelman past nergens tussen, is niet binnen een clubverband te vinden, zal zich nimmer schikken binnen de code van een groepsverband. Heeft bovendien een overweldigende hekel aan op visite gaan en verjaardagen bezoeken. Hij is volstrekt asociaal, sociaal!
Meer informatie over de mompelmannen is te lezen op hun site: www.mompelmannen.nl

Dit keer hebben de mompelmannen, na hun eerste succesvolle boek: Tramtranen & andere wissels, samen met nog een aantal gastschrijvers een tweede boek bij elkaar gemompeld.

2011 / 978909085708216 / paperback / 326 pagina's
Zoutberg
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.