Boekenbent heeft een eigen online boekwinkel. Als jouw boek gereed is om naar de drukker te gaan, kan het besteld worden door geïnteresseerde lezers. Betalen gaat via een overschrijving of iDeal.

Dat werkt wel zo makkelijk! Is jouw boek in onze webshop besteld, dan gaat de order naar de drukker. Die drukt het boek via POD en stuurt het op naar de lezer. Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Heb je je boek uitgegeven in eigen beheer? Dan stuurt Boekenbent de order door naar jou. Je ontvangt een pakbon die je samen met je boek meestuurt naar de lezer die jouw boek heeft besteld en betaald. Wij werken met vooruitbetaling, het boek wordt verzonden direct nadat het is betaald.

Wil je dat je boek overal verkrijgbaar is? Meld het dan aan bij het CB, het Centraal Boekhuis. Het CB regelt de levering van boeken aan alle Nederlandse en Belgische boekwinkels, zowel in het land als via internet. Na aanmelding bij het CB is je boek daarom ook te vinden bij Bol.com, ECI, Bruna, Cosmox, AKO, Selexyz en andere online boekhandels. De royalties die je uit deze verkoop ontvangt zijn afgesproken volgens de wettelijke bepaalde boekverkoop. Dat betekent dat een deel van de opbrengsten naar de boekhandel gaat. Omdat je minder overhoudt moet je hier van tevoren rekening houden. Houd je boekenprijs niet te laag, maar ook niet te hoog.