Onze uitgeverij kan veel voor je doen. Wij maken de boeken op, voorzien ze van een passende omslag, kiezen het juiste lettertype dat prettig leest en plaatsen een colofon in het binnenwerk. Ook vragen we op jouw verzoek een ISBN voor je aan.

Het ISBN is het Standaard Boek Nummer. Een uniek nummer waarmee boekhandels snel de titel van het boek en de uitgever kunnen terugvinden.
Verder plaatsen we – als jij dat wilt – je boek in onze webwinkel en melden we het aan bij het Centraal Boekhuis. Nadat je boek bij ons is ondergebracht, regelen we het administratieve gedeelte zelf. De opbrengsten van je boek worden eens per drie maanden aan je overgemaakt.
Bovendien is het mogelijk om je boek als E-book aan te bieden: een elektronisch boek dat lezers via internet kunnen kopen om te lezen op hun E-reader, laptop, tablet of smartphone. Over E-books is een aparte pagina. Klik daarvoor op deze link.

Daarnaast leveren we een aantal losse diensten, zoals redactie, het toevoegen van foto’s, het omzetten naar een fullcolourpublicatie of het plaatsen van illustraties. Wil je contact met één van onze illustratoren of redacteuren? Vraag geheel vrijblijvend om nadere informatie.