Onze lijnen zijn kort en duidelijk. Wij werken met direct contact via de mail en als het nodig is via de telefoon. Boekenbent staat voor betrouwbaarheid en aandacht voor de auteur. Onze benadering is persoonlijk en doelgericht. Voor ons is het uiterst belangrijk dat de schrijver helemaal tevreden is over zijn boek.

Daarnaast zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We houden alles nauwgezet in de gaten, zodat we daar meteen op in kunnen springen. Van de beste ontwerpprogramma’s tot de modernste methodes om boeken te printen. Van E-books tot de ontwikkelingen bij het CB. Het is immers van belang dat jij als schrijver je doelgroep zo breed mogelijk kan maken en dat jouw boek opvalt.

Omdat we graag om het milieu denken, werken we met drukkers die het FSC-keurmerk gebruiken. Zo weet je als schrijver zeker dat het gebruikte papier van jouw boeken duurzaam is geproduceerd.

Je boek is bij Boekenbent nooit uitverkocht. Het is verkrijgbaar zolang het in onze webwinkel staat. Dat is het grote voordeel van uitgeven via het Printing On Demand systeem.

Heel belangrijk: bij ons geef je je auteursrechten niet uit handen. Jouw eigen boek is en blijft van jezelf. Dit is ook contractueel zo geregeld. Daardoor kun je later eventueel nog wijzigingen in tekst of ontwerp aanbrengen en ben je vrij in het bepalen van je eigen verkoopprijs. Ook kun je de distributie en verkoop precies regelen zoals jij dat wilt. Verder hoef je geen jaren te wachten tot de rechten weer vrijgegeven zijn. Mocht je voor jouw roman, kinderboek of thriller ineens een geïnteresseerde grote uitgever op je pad krijgen, dan kun je zó overstappen. Diverse bekendere auteurs zijn je daarin al voorgegaan. Het leuke is dat hun boeken nog altijd in onze webwinkel te vinden zijn!

Tevredenheid van onze auteurs staat bij ons voorop. We kunnen met zekerheid zeggen dat onze schrijvers met veel plezier hun boeken bij ons hebben uitgegeven. Of het nu gaat om enkele tientallen exemplaren via eigen beheer, of enkele duizenden boeken via POD of het CB, iedere auteur komt volledig tot zijn recht. Dat maakt Boekenbent tot een unieke uitgeverij!