De geheimen van Blasio
search
  • De geheimen van Blasio

De geheimen van Blasio

€ 19,90
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

De geheimen van Blasio / Klaas de Vries

Een groep prominente burgers en militairen werkt samen ineen geheime organisatie met de naam Blasio. Het doel is de kwaliteit van de Nederlandse defensie te verbeteren, maar Blasio komt langzaam maar zeker in de greep van personen met geheel andere politieke oogmerken.
Nadat een generaal b.d. onder mysterieuze omstandigheden is verongelukt, vermoedt een van zijn zoons dat hij vermoord is. Hij roept de hulp in van de gepensioneerde commissaris Banning om de zaak te onderzoeken. Een spannend, eigentijds verhaal, met ernst en humor. Enig...

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De geheimen van Blasio / Klaas de Vries

Een groep prominente burgers en militairen werkt samen in een geheime organisatie met de naam Blasio. Het doel is de kwaliteit van de Nederlandse defensie te verbeteren, maar Blasio komt langzaam maar zeker in de greep van personen met geheel andere politieke oogmerken.
Nadat een generaal b.d. onder mysterieuze omstandigheden is verongelukt, vermoedt een van zijn zoons dat hij vermoord is. Hij roept de hulp in van de gepensioneerde commissaris Banning om de zaak te onderzoeken.

Een spannend, eigentijds verhaal, met ernst en humor. Enige gelijkenis met bestaande personen, organisaties en omstandigheden is onvermijdelijk.

De geheimen van Blasio is de vierde thriller van Klaas de Vries.

Eerder verschenen:
Operatie Vuurvogel (2014)
Hilario (2020)
Moordcruise (2021)

2023 | ISBN 9789463284981 | Paperback | 212 pagina

Vries

Specifieke referenties

isbn
9789463284981

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.