Verloren tijd
search
  • Verloren tijd

Verloren tijd

€ 23,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen

Verloren tijd / Marco Knauff***

Verloren tijd is het zesde deel van de politieserie over Bureau Bermhoven,waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onderde bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duisterezaken oplossen.

Op Bureau Bermhoven krijgen rechercheurs Marieke de Zwart en RobinGroeneveld een melding van een dode vrouw in het nabij gelegen dorpjeHeuvelsum. Er lijkt geen enkele aanleiding om de ogenschijnlijk onberispelijkeen geliefde Julie Smit om het leven te brengen. Maar wat is de rol van dedrone die rond het tijdstip van de moo...

Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Verloren tijd / Marco Knauff***

Verloren tijd is het zesde deel van de politieserie over Bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.

Op Bureau Bermhoven krijgen rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld een melding van een dode vrouw in het nabij gelegen dorpje Heuvelsum. Er lijkt geen enkele aanleiding om de ogenschijnlijk onberispelijke en geliefde Julie Smit om het leven te brengen. Maar wat is de rol van de drone die rond het tijdstip van de moord boven het park hing? Het onderzoek komt in een stroomversnelling wanneer een collega van Julie vermist raakt.

Ondertussen wordt in Bermhoven na een herfststorm het gemummificeerde lijk van een bejaarde op de zolder van zijn vrijstaande villa gevonden. Omdat hij al een jaar dood is vordert het onderzoek moeizaam. De man blijkt een kluizenaar met een duister verleden. Bureau Bermhoven moet alle middelen aanwenden om met de weinige aanknopingspunten de dader te ontmaskeren.

NBD/Biblion over Deadline: ‘Een spannende, goed opgebouwde en prettig leesbare misdaadroman met herkenbare rechercheurs met herkenbare gevoelens. Steeds nieuwe wendingen werken vakkundig toe naar een verrassende, overtuigende ontknoping.’

2023 | ISBN 9789463284950 | Paperback | 256 pagina

Knauff

Specifieke referenties

isbn
9789463284950
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.