Verloren in duisternis
search
  • Verloren in duisternis

Verloren in duisternis

€ 22,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Verloren in duisternis / Hester Reeder***

Conner Maes is een goed getrainde commando en wordt voor zijn werk op Texel geplaatst. Hij gaat undercover aan de slag als werknemer bij Maritiem- en Juttersmuseum Flora. Dit keer is zijn missie zeer speciaal. Het is de bedoeling dat hij Eva, de dochter van zijn leidinggevende, gaat beschermen. Eva heeft een zwaar verlies geleden. Niemand, behalve zijzelf, weet wat er precies gebeurd is. Het is aan Conner om over haar te waken en proberen te achterhalen in welk gevaar zij verkeert. Waar hij niet op gerekend heeft, is dat de ogenschijnl...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Verloren in duisternis / Hester Reeder***

Conner Maes is een goed getrainde commando en wordt voor zijn werk op Texel geplaatst. Hij gaat undercover aan de slag als werknemer bij Maritiem- en Juttersmuseum Flora. Dit keer is zijn missie zeer speciaal. Het is de bedoeling dat hij Eva, de dochter van zijn leidinggevende, gaat beschermen. Eva heeft een zwaar verlies geleden. Niemand, behalve zijzelf, weet wat er precies gebeurd is. Het is aan Conner om over haar te waken en proberen te achterhalen in welk gevaar zij verkeert. Waar hij niet op gerekend heeft, is dat de ogenschijnlijk wispelturige en nerveuze Eva meer met hem doet dan hij ooit had kunnen bedenken. Zijn professionaliteit wordt daardoor aardig op de proef gesteld. Tegelijkertijd wil Conner, nu hij op het eiland is, de familiebanden aanhalen. Een missie van hemzelf, die hij al te lang heeft uitgesteld. Samen met zijn zussen Isolde en Fee staat hij voor een moeilijke keuze: willen ze door het verleden ingehaald worden en daarmee een nieuw begin maken? Conner raakt door zijn werk en zijn verleden verstrikt in een wirwar van leugens, gevaar en liefde. Hij zal alles op alles moeten zetten om zijn missies tot een goed einde te brengen.

Een spannende romantische thriller en het tweede deel van de trilogie die zich op het Waddeneiland Texel afspeelt. Net als deel een, heeft ook dit boek zijn eigen verhaal en maakt de lezer kennis met nieuwe personages. De meeslepende rode draad in deze boekenreeks krijgt een emotioneel vervolg.

Hester Reeder woont op Texel en dit is haar vijfde romantische thriller.

2022 | ISBN 9789463284776 | Paperback | 340 pagina's
Reeder

Specifieke referenties

isbn
9789463284776
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.