De Omerta van Groenestein
search
  • De Omerta van Groenestein

De Omerta van Groenestein

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Theo Akse | De Omerta van Groenestein

In de Scheveningse haven ontploft een mysterieus zeiljacht met daarin de lichamen van drie vermoorde mannen. Onder hen de zoon van een rechter. De explosie is geen ongeluk. Korte tijd later verdwijnt ook de rechter zelf. Rechercheur Ben Bos krijgt bij toeval de zaak in onderzoek. Al snel lijkt de naam van de op 26 november 1927 vermoorde Nederlandse cabaretier Jean Louis Pisuisse de sleutel tot de oplossing van de moorden. Pisuisse werd indertijd samen met zijn toenmalige echtgenote in Amsterdam vermoord maar op Oud Eik en Duinen in Den Ha...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Theo Akse | De Omerta van Groenestein

In de Scheveningse haven ontploft een mysterieus zeiljacht met daarin de lichamen van drie vermoorde mannen. Onder hen de zoon van een rechter. De explosie is geen ongeluk. Korte tijd later verdwijnt ook de rechter zelf. Rechercheur Ben Bos krijgt bij toeval de zaak in onderzoek. Al snel lijkt de naam van de op 26 november 1927 vermoorde Nederlandse cabaretier Jean Louis Pisuisse de sleutel tot de oplossing van de moorden. Pisuisse werd indertijd samen met zijn toenmalige echtgenote in Amsterdam vermoord maar op Oud Eik en Duinen in Den Haag begraven.

Een misdaadorganisatie die duizenden kilo’s cocaïne via Nederland Europa binnensmokkelt, een criminele vastgoedmakelaar en een mysterieuze vrouw. Boven- en onderwereld vermengen zich, financiële belangen worden boven mensenlevens gesteld.

De Omerta van Groenestein is een spannende politiethriller, die zich in het hedendaagse Den Haag afspeelt. Sporen uit het Den Haag van de twintigste eeuw blijken voor het moordonderzoek van rechercheur Bos echter van cruciaal belang.

Dit is het vierde deel uit de Ben Bos serie van Theo Akse (Den Haag, 1956). Na Verborgen Stroming, De Zesde Poort en De Berlage Doden neemt de auteur met dit boek zijn lezers meer dan ooit mee door Haagse straten en Haags verleden. Akse sloot in 2021 als hoofdinspecteur na 46 jaar zijn politieloopbaan af en trekt sindsdien met bezoekers door Den Haag om hen als stadsgids de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

2022 | ISBN 9789463284578 | Paperback 204 pagina
Akse

Specifieke referenties

isbn
9789463284578
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.