Gesloten deuren
search
  • Gesloten deuren

Gesloten deuren

€ 24,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Gesloten deuren / Marco Knauff ***

Wanneer Gerda, de dochter van politiechef Ben van Gelen, stage komtlopen op Bureau Bermhoven, wordt in het nabijgelegen Stuivinge denotoire draaideurcrimineelRooie Frans onder verdachte omstandighedendood aangetroffen.

Rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld hebben de taak omde dader te vinden, waarbij Gerda meeloopt om van hen het vak te leren.Hun onderzoek wordt bemoeilijkt doordat Rooie Frans met bijna het heledorp ruzie had. Bovendien ondervindt de politie weinig medewerking vande terughoudende Stuivingers.

Ondertu...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Gesloten deuren / Marco Knauff ***

Wanneer Gerda, de dochter van politiechef Ben van Gelen, stage komt lopen op Bureau Bermhoven, wordt in het nabijgelegen Stuivinge de notoire draaideurcrimineel Rooie Frans onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen.

Rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld hebben de taak om de dader te vinden, waarbij Gerda meeloopt om van hen het vak te leren. Hun onderzoek wordt bemoeilijkt doordat Rooie Frans met bijna het hele dorp ruzie had. Bovendien ondervindt de politie weinig medewerking van de terughoudende Stuivingers.

Ondertussen vindt in Bermhoven een soortgelijk sterfgeval plaats. En als de zaak van een vermiste tiener dankzij nieuwe aanknopingspunten in een stroomversnelling komt, worden Marieke en haar collega’s geconfronteerd met een web van lokale intriges.

Gesloten deuren is het derde deel in de politieserie rondom rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld. Marco Knauff schreef korte verhalen, romans en thrillers. Hij publiceerde in veel tijdschriften en won prijzen bij de Harland Awards. In een bundel over de Gouden Eeuw verscheen een historisch verhaal van zijn hand.

“Een spannende, goed opgebouwde en prettig leesbare misdaadroman met herkenbare rechercheurs met herkenbare gevoelens. Steeds nieuwe wendingen werken vakkundig toe naar een verrassende, overtuigende ontknoping.” - NBD/Biblion over Deadline

2018 | 9789463282130 | Paperback | 234 pagina's
Knauff

Specifieke referenties

isbn
9789463282130
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.