De Berlage doden
search
  • De Berlage doden

De Berlage doden

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
De Berlage doden / Theo Akse***

Na een telefoontje treft de Haagse rechercheur Ben Bos een oude bekende aan. Met een mes diep in de borst ligt de man naast de kiosk van Berlage op het Haagse Buitenhof. Het slachtoffer weet Bos de aanwijzing te geven, dat de kiosk de sleutel tot het oplossen van de aanslag zal zijn. Al snel blijkt de creatieve nalatenschap van Hendrik Petrus Berlage, één van Nederlands beroemdste architecten, als een rode draad door zijn onderzoek te lopen. Er volgen meer moorden waarbij de slachtoffers steeds bij een gebouw van Berlage aangetroffen worden. En ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De Berlage doden / Theo Akse***

Na een telefoontje treft de Haagse rechercheur Ben Bos een oude bekende aan. Met een mes diep in de borst ligt de man naast de kiosk van Berlage op het Haagse Buitenhof. Het slachtoffer weet Bos de aanwijzing te geven, dat de kiosk de sleutel tot het oplossen van de aanslag zal zijn. Al snel blijkt de creatieve nalatenschap van Hendrik Petrus Berlage, één van Nederlands beroemdste architecten, als een rode draad door zijn onderzoek te lopen. Er volgen meer moorden waarbij de slachtoffers steeds bij een gebouw van Berlage aangetroffen worden. En steeds lijkt het om dezelfde opdrachtgever te gaan. De dader begint een kat en muisspel met de rechercheur en daagt hem na elke moord weer uit. Het motiveert Bos om alles op alles te zetten om de moordenaar te ontmaskeren. Het brengt hem uiteindelijk op het spoor van één van de meest mensonterende vormen van criminaliteit.

Dit is het derde deel uit de Ben Bos-serie van Theo Akse (Den Haag, 1956). Eerder verschenen de politiethrillers ‘Verborgen Stroming’ en ‘De Zesde Poort’. Het oude centrum van Den Haag speelt een centrale rol in zijn boeken. Akse schreef vaktechnische publicaties voor de Nederlandse opsporingsdiensten en boeken over witwasbestrijding. Ook was hij voor de Nederlandse politie negen jaar in het Verre Oosten gestationeerd.
Sinds 2013 publiceert hij thrillers en schrijft hij korte verhalen voor bundels van een schrijverscollectief. In 2016 was hij gastspreker tijdens de opening van het jaarlijkse Nederlands Thriller Festival.

2018 | ISBN 9789463282161 | Paperback | 210 pagina's
Akse

Specifieke referenties

isbn
9789463282161
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.