Deoch en de Kralenman uit het Zuiden
search
  • Deoch en de Kralenman uit het Zuiden

Deoch en de Kralenman uit het Zuiden

€ 19,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Het geheim van Ux, Deoch en de Kralenman uit het Zuiden / Bep Mergelsberg***

Deoch verlaat op een zonnige ochtend in de voorwinter haar stad Isara Magos om in opdracht van de hoofdman, Gildas, een slechte tijding over te brengen naar Corann, de kruidenman, die op het eiland Ux woont. Deoch is een jonge vrouw van 25 winters oud en heeft nog nooit alleen gereisd. Gedurende zeven nachten zijn we getuige van de avonturen die ze onderweg beleeft en hoe haar ervaringen het inzicht in zichzelf en in haar stadsgenoten vormen. Gaandeweg de reis leert ze niet alleen haar overleden gelie...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Het geheim van Ux, Deoch en de Kralenman uit het Zuiden / Bep Mergelsberg***

Deoch verlaat op een zonnige ochtend in de voorwinter haar stad Isara Magos om in opdracht van de hoofdman, Gildas, een slechte tijding over te brengen naar Corann, de kruidenman, die op het eiland Ux woont. Deoch is een jonge vrouw van 25 winters oud en heeft nog nooit alleen gereisd. Gedurende zeven nachten zijn we getuige van de avonturen die ze onderweg beleeft en hoe haar ervaringen het inzicht in zichzelf en in haar stadsgenoten vormen. Gaandeweg de reis leert ze niet alleen haar overleden geliefde, de Kralenman uit het Zuiden, beter kennen maar ook leert ze dat Marik, de esculaep van de stad, andere keuzes blijkt te maken dan ze ooit kon vermoeden.

Bep Mergelsberg (Noorbeek 1957) is regisseur in het amateurtoneel, schrijver en dichter, dramadocent in verschillende theaterscholen, docent creatief schrijven, docent Limburgse taal en cultuur en (natuur)gids voor de de Euregio Maas-Rijn. Gedichten en kortverhalen, zowel in het Nederlands als in het Limburgs, werden opgenomen in tijdschriften, kranten en verzamelbundels. Deoch en de Kralenman uit het Zuiden is haar eerste roman en tevens het eerste werk dat ze zelf uitgeeft. Ze werkt momenteel aan het tweede deel in de reeks Het geheim van Ux.

2018 | ISBN 9789463281812 | Paperback | 176 pagina's
Mergelsberg

Specifieke referenties

isbn
9789463281812
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.