Op Dood Spoor
search
  • Op Dood Spoor

Op Dood Spoor

€ 23,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Op Dood Spoor / Ton van Oorschot***

Wanneer er na een anoniem telefoontje twee doden in een kraakpand worden gevonden, tast rechercheur Hendrix in eerste instantie volkomen in het duister. Maar als blijkt dat een van de slachtoffers de bekende activist Hans van der Togt is, die kort daarvoor in de media zijn ongenoegen had uitgesproken tegen het prestigieuze HSL project, is de link naar dit project snel gelegd. Dit en het feit dat Hendrix tijdens het onderzoek op een aantal dubieuze declaraties en aankopen zoals de Fyra-treinen stuit, maken hem duidelijk dat hij op het juiste ...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Op Dood Spoor / Ton van Oorschot***

Wanneer er na een anoniem telefoontje twee doden in een kraakpand worden gevonden, tast rechercheur Hendrix in eerste instantie volkomen in het duister. Maar als blijkt dat een van de slachtoffers de bekende activist Hans van der Togt is, die kort daarvoor in de media zijn ongenoegen had uitgesproken tegen het prestigieuze HSL project, is de link naar dit project snel gelegd. Dit en het feit dat Hendrix tijdens het onderzoek op een aantal dubieuze declaraties en aankopen zoals de Fyra-treinen stuit, maken hem duidelijk dat hij op het juiste spoor zit. Echter als blijkt dat hij niet de enige is die in de bubbels van de verdachte vijver vist, ontwikkelt zich rond hem een wespennest waarin de problemen zich opstapelen. Wat volgt zijn aaneenschakelingen van intriges en bedrog, die uiteindelijk uitmonden in een angstaanjagend plot dat niemand ziet aankomen.

Op Dood Spoor is een spannende, integrerende thriller, die deels op waarheid en deels op fictie berust.

Ton van Oorschot (1952) debuteerde in 2008 met Het Epstein Mysterie, gevolgd door De Schuldbekentenis. In beide boeken vormen spanning, en sublieme intriges het handelsmerk waarmee Van Oorschot zich als schrijver van thrillers inmiddels op de kaart heeft gezet. Ook het derde boek Op Dood Spoor dat onder zijn eigen naam is verschenen, is er wederom een die aan deze lijst mag worden toegevoegd.

2017 | ISBN 9789463281829 | paperback | 374 pagina's
Oorschot
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.