Lijk in de berging
search
  • Lijk in de berging

Lijk in de berging

€ 24,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Lijk in de berging / Ineke Boon

***'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.''Er ligt een wat?'

Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor haar doen.Het wordt nog erger als hij geconfronteerd wordt met lijken in zijn berging. Heeft Francisca daar misschien iets mee te maken?Hoofdinspecteur Dominique Meyer en zijn team doen onderzoek, maar niet zonder gevaar voor eigen leven.

Ondertussen is de recherche naars...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Lijk in de berging / Ineke Boon

*** 'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.' 'Er ligt een wat?'

Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor haar doen. Het wordt nog erger als hij geconfronteerd wordt met lijken in zijn berging. Heeft Francisca daar misschien iets mee te maken? Hoofdinspecteur Dominique Meyer en zijn team doen onderzoek, maar niet zonder gevaar voor eigen leven.

Ondertussen is de recherche naarstig op zoek naar hun collega die al weken vermist wordt. Als een officier van justitie Meyer om hulp vraagt voor een undercoveractie, komt aan het licht dat de vermiste rechercheur nog leeft. Waarom heeft hij zich niet gemeld?

Ineke Boon-Bronger schrijft sinds 2005 politieromans. Inspiratie doet ze op uit het nieuws, of de dingen die ze zelf meegemaakt heeft. Ze heeft, naast kantoorwerk, ook enige tijd bij de politie gewerkt. Nu werkt ze in de kinderopvang en in de gevangenis.

2017 | ISBN 9789463281010 | Paperback | 396 pagina's
Boon
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.