Kapitein Rabenhaupt
search
  • Kapitein Rabenhaupt

Kapitein Rabenhaupt

€ 17,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Kapitein Rabenhaupt / Jan Willemsen***

Van de oneindige stroom coasters die in dejaren vijftig van de vorige eeuw de hellingenvan de Nederlandse scheepswerven haddenverlaten, waren eind jaren zeventig/beginjaren tachtig maar weinig exemplaren meerover. Moordende concurrentie, schaalvergrotingen veroudering deden deze schepentot vijfhonderd bruto ton de das om.Desondanks bleef kapitein Rabenhauptdoorvaren.

Jan Willemsen (1959)doorliep de zeevaartschoolin Vlissingenen maakte daarna éénreis aan boord van eenzeeschip. Dit is zijntweede roman over dekustvaart.

ISBN 97...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Kapitein Rabenhaupt / Jan Willemsen***

Van de oneindige stroom coasters die in de jaren vijftig van de vorige eeuw de hellingen van de Nederlandse scheepswerven hadden verlaten, waren eind jaren zeventig/begin jaren tachtig maar weinig exemplaren meer over. Moordende concurrentie, schaalvergroting en veroudering deden deze schepen tot vijfhonderd bruto ton de das om. Desondanks bleef kapitein Rabenhaupt doorvaren.

Jan Willemsen (1959) doorliep de zeevaartschool in Vlissingen en maakte daarna één reis aan boord van een zeeschip. Dit is zijn tweede roman over de kustvaart.

ISBN 9789463281508 | Paperback | 149 pagina's
Willemsen
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.