Zwart Bloed - In mist gevangen
search
  • Zwart Bloed - In mist gevangen

Zwart Bloed - In mist gevangen

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Shirley-ann van Wingerden / Zwart Bloed ***

In mist gevangen

Wie had dat ooit kunnen denken dat onschuldige dagdromerijen zouden kunnen leiden tot een serie gruwelijke gebeurtenissen in en rond Rotterdam. Anne in ieder geval niet! Vanaf het moment dat Anne de aantrekkelijke Dion de Winter ontmoet, verandert haar leven drastisch. Hoe komt het dat hij zoveel van haar weet?Wat wil hij van haar??

Zijn je dagdromen privé, of loert er iemand mee naar je diepste geheimen en verlangens? Monsters bestaan. Niet alleen in films of televisieseries. Ze zijn al...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Shirley-ann van Wingerden / Zwart Bloed ***

In mist gevangen

Wie had dat ooit kunnen denken dat onschuldige dagdromerijen zouden kunnen leiden tot een serie gruwelijke gebeurtenissen in en rond Rotterdam. Anne in ieder geval niet! Vanaf het moment dat Anne de aantrekkelijke Dion de Winter ontmoet, verandert haar leven drastisch. Hoe komt het dat hij zoveel van haar weet? Wat wil hij van haar??

Zijn je dagdromen privé, of loert er iemand mee naar je diepste geheimen en verlangens? Monsters bestaan. Niet alleen in films of televisieseries. Ze zijn alleen niet zo makkelijk te herkennen, want ze zien er uit als jij en ik. Anne ondervindt dit aan den lijve in dit spannende verhaal 'In Mist Gevangen'.

2013 / ISBN 9789462032439 Herdruk / Paperback / 322 pagina's
Wingerden
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.