IJzige vlucht
search
  • IJzige vlucht

IJzige vlucht

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Stiny Huizing / IJzige vlucht

Voor het eerst gaat de Superbird, een ultramodern vliegtuig,vanuit Schiphol met passagiers de lucht in. De bestemming isSeoel. Er gaat van alles mis tijdens de vlucht en uiteindelijkstort het toestel neer in de Alpen. De overlevenden weten nietwaar ze zich bevinden. Door de uiteenlopende karakters zijnaanvaringen onvermijdelijk. Hoe zich aan te passen in dezeonverwachte situatie en de aandacht op zich te vestigen?

IJzige vlucht is een meeslepend boek dat met vaart is geschrevenen onverwachte wendingen kent.Zoals we van de auteur gewend zij...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Stiny Huizing / IJzige vlucht

Voor het eerst gaat de Superbird, een ultramodern vliegtuig, vanuit Schiphol met passagiers de lucht in. De bestemming is Seoel. Er gaat van alles mis tijdens de vlucht en uiteindelijk stort het toestel neer in de Alpen. De overlevenden weten niet waar ze zich bevinden. Door de uiteenlopende karakters zijn aanvaringen onvermijdelijk. Hoe zich aan te passen in deze onverwachte situatie en de aandacht op zich te vestigen?

IJzige vlucht is een meeslepend boek dat met vaart is geschreven en onverwachte wendingen kent. Zoals we van de auteur gewend zijn, is ook dit verhaal doorspekt met spanning en humor.

Schrijven is een passie van Stiny Huizing. Daarnaast houdt ze van lezen, tekenen en sport.

2011 / 9789085708186 / Paperback / 200 pagina's
Huizing
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.