Hamann's race tegen de klok
search
  • Hamann's race tegen de klok

Hamann's race tegen de klok

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Corry Stoel en Robert Hamaker / Hamann's race tegen de klok ***

Inspecteur Robert Hamann is een man met passie. Hij zet zich met hart en ziel in voor een veiliger samenleving en durft daarbij tegen de stroom in te roeien. Hij wordt voortdurend gedwarsboomd door de neurotische advocate Irene Paris voor wie niet het recht, maar de overwinning telt. Ze wordt geadviseerd door haar wraakzuchtige vader, hoogleraar strafrecht. Intussen wordt de Amsterdamse politie geconfronteerd met een reeks serieuze bommeldingen. Hamann´s team en andere opsporingsdiensten staan voor een raadsel. R...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Corry Stoel en Robert Hamaker / Hamann's race tegen de klok ***

Inspecteur Robert Hamann is een man met passie. Hij zet zich met hart en ziel in voor een veiliger samenleving en durft daarbij tegen de stroom in te roeien. Hij wordt voortdurend gedwarsboomd door de neurotische advocate Irene Paris voor wie niet het recht, maar de overwinning telt. Ze wordt geadviseerd door haar wraakzuchtige vader, hoogleraar strafrecht. Intussen wordt de Amsterdamse politie geconfronteerd met een reeks serieuze bommeldingen. Hamann´s team en andere opsporingsdiensten staan voor een raadsel. Rivaliteit en politieke druk hinderen de onderlinge samenwerking. Dan duikt er een mol op die elke stap van het rechercheteam lijkt door te geven aan de vijand. Hamann krijgt te maken met machtige tegenstanders als Jamal al-Shehhi. Even lijkt er een adempauze te komen in de bommeldingen. Maar dan weet David Ibrahim van de Israëlische Mossad, Hamann te overtuigen dat er daadwerkelijk een grootschalige aanslag voorbereid wordt die tienduizenden slachtoffers zal maken. Hij weet nu ook door wie. Maar waar? De tijd om dat te ontdekken is om.

Eerder verscheen van Corry Stoel de spannende roman ´Het langzame vallen´. De Nederlandse Bibliotheek Dienst schreef hierover een lyrisch rapport. “De verrassende wendingen, levensechte dialogen en overtuigende karakters maken het een boek dat je moeilijk weg kunt leggen.” Robert Hamaker was tientallen jaren rechercheur. Samen schreven ze deze bloedstollende, realistische thriller.
Stoel
Commentaar (7)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.