Zes Vingers
search
  • Zes Vingers

Zes Vingers

€ 13,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Dennis Koopman / Zes Vingers***

Mellan, Faye, Hope en Ciriane reizen met hunouders naar de Stad der Magie: Atlantis. Zeontdekken daar nieuwe talenten, vreemdegeheimen, verleidelijke mogelijkheden,bijzondere kansen, markante mensen, maarook onverwacht gevaar. Het viertal krijgtmysterieuze sleutels in handen en probeerterachter te komen wie die sleutels gestuurdheeft en vooral: waarom? Heeft de tovenaarMerlijn er iets mee te maken, is het de AmorFati, of zit er toch nog iemand anders achter?

Zes Vingers is een boek over magie, hetontplooien of verbergen van talenten en h...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Dennis Koopman / Zes Vingers***

Mellan, Faye, Hope en Ciriane reizen met hun ouders naar de Stad der Magie: Atlantis. Ze ontdekken daar nieuwe talenten, vreemde geheimen, verleidelijke mogelijkheden, bijzondere kansen, markante mensen, maar ook onverwacht gevaar. Het viertal krijgt mysterieuze sleutels in handen en probeert erachter te komen wie die sleutels gestuurd heeft en vooral: waarom? Heeft de tovenaar Merlijn er iets mee te maken, is het de Amor Fati, of zit er toch nog iemand anders achter?

Zes Vingers is een boek over magie, het ontplooien of verbergen van talenten en het maken van keuzes. Dit vervolg op De Vijfde Engel is opnieuw een spannend, spiritueel fantasy-avontuur van Dennis Koopman, geschreven in een geheel eigen sfeer.

2010 / ISBN 9789085704515 / Paperback / 228 pagina's
D. Koopman
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.