De Dageraadvanger
search
  • De Dageraadvanger

De Dageraadvanger

€ 24,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
De Dageraadvanger / Iris Haeck

Iris Haeck studeerde sociologie aan de Erasmusuniversiteiten ging werken in de culturele sector. Kunst, muziek en theater zijn vanaf dat moment haar drijfveer en ambitie in het werk. Daarnaast is spiritualiteit onlosmakelijk met haar leven verbonden. Zij maakte diverse spirituele reizen naar Peru, Engeland, Schotland, Chartres, Griekenland, Arizona en Hawaï. Zij deed haar Vision Quest in Zweden (2000), ging alleen op pad over de pelgrimsroute naar Compostella in Frankrijk(2005) en nam deel aan talloze ceremonieën en rituelen onder leiding van ee...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

De Dageraadvanger / Iris Haeck

Iris Haeck studeerde sociologie aan de Erasmusuniversiteiten ging werken in de culturele sector. Kunst, muziek en theater zijn vanaf dat moment haar drijfveer en ambitie in het werk. Daarnaast is spiritualiteit onlosmakelijk met haar leven verbonden. Zij maakte diverse spirituele reizen naar Peru, Engeland, Schotland, Chartres, Griekenland, Arizona en Hawaï. Zij deed haar Vision Quest in Zweden (2000), ging alleen op pad over de pelgrimsroute naar Compostella in Frankrijk(2005) en nam deel aan talloze ceremonieën en rituelen onder leiding van een sjamaan.
Het schrijven is al meer dan 30 jaar een bedding voor haar gedachten, idealen, ervaringen en passies. In 2004 ging zij ook fictie schrijven en begon aan De Dageraadvanger. Het bleek de perfecte vorm om alle ervaring, avontuur en gedachten over het leven een plek te geven. Niet meer persoonlijk maar onthecht en inspirerend voor anderen.

De Dageraadvanger is het verhaal over Odette en Daniël die elkaar bij toeval ontmoeten in een Amsterdams café. Ze zijn allebei stukgelopen op het succes van hun maatschappelijke carrière en herkennen in elkaar de onmacht weer greep te krijgen op het eigen leven. Ze spreken af een reis te maken waarin toeval en synchroniciteit de koers zullen bepalen.
Odette vertrekt naar Zuid-Amerika, Daniël blijft in Europa. Hun speels opgezette reis krijgt naarmate deze vordert echter steeds meer het karakter van een innerlijke zoektocht. Ze komen in een niet-rationele wereld terecht en krijgen hulp uit onverwachte hoek. Maar er zijn ook tegenstanders.Hoe meer ieder de eigen vrijheid ontdekt hoe grimmiger en donkerder de tegenwerking wordt.
De gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op: wonderlijke ontmoetingen, het geheim van een berg in Peru, het mysterie van een kasteel in Schotland, een graancirkel, een labyrinth en een oude stad in de woestijn wier legende het leven van Odette redt. Hun avontuur vraagt het uiterste van hen, om te overwinnen, te overleven en uiteindelijk: om lief te hebben.

2013 Heruitgave 9789462034303 / Paperback / 516 pagina's
Haeck
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.