Yoga, als een druppel in de oceaan
search
  • Yoga, als een druppel in de oceaan

Yoga, als een druppel in de oceaan

€ 20,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

Yoga, als een druppel in de oceaan / Louis Firet

‘Yoga, als een druppel in de oceaan’ is een wandeling in een afwisselendlandschap met duizenden jaren ontwikkeling van yoga, als sleutel totoude wijsheden uit het Oosten.
Er is geprobeerd de oorspronkelijke bedoeling van yoga zo realistischmogelijk te benaderen, met de klassieke Raja Yoga als rode draad. Latenwe ons hierbij realiseren dat we allen behoren tot één wereldomvattendemensenfamilie ook al zien we er aan de buitenkant verschillend uit.

‘Wijs is de mens die van iedereen wat kan leren’

De teksten zijn s...

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Yoga, als een druppel in de oceaan / Louis Firet

‘Yoga, als een druppel in de oceaan’ is een wandeling in een afwisselend landschap met duizenden jaren ontwikkeling van yoga, als sleutel tot oude wijsheden uit het Oosten.
Er is geprobeerd de oorspronkelijke bedoeling van yoga zo realistisch mogelijk te benaderen, met de klassieke Raja Yoga als rode draad. Laten we ons hierbij realiseren dat we allen behoren tot één wereldomvattende mensenfamilie ook al zien we er aan de buitenkant verschillend uit.

‘Wijs is de mens die van iedereen wat kan leren’

De teksten zijn soms verrassend of met een beetje humor. Maar ook met nuttige tips, wetenschappelijke onderzoeken en op basis van ervaring. In het boek staan veel aanhalingen en citaten van uiteenlopende personen en culturen zodat yoga in een breder verband kan worden gezien. Voor gewenste verdieping in verschillende onderwerpen is er een uitgebreide lijst van geraadpleegde boeken opgenomen. Zo staat het iedere lezer vrij om zijn/haar eigen weg te vinden.

2024 | hardcover | 306 pagina

Firet
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.