Voorbij het ego
search
  • Voorbij het ego

Voorbij het ego

€ 17,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

Voorbij het ego / Suzanne Niemeijer
Het leven als een vreugdevol experiment


Dit boek is een uitnodiging om te onderzoeken wie je bent voorbij het ego. Het ego herken je in alle momenten dat je iets wil wat er niet is of iets niet wil wat er wel is. Je kunt het zien als een beschermingsmechanisme. Het beschermt een beeld dat je van jezelf hebt en geeft een gevoel van controle. Als je ontdekt wie je bent voorbij dit mechanisme, merk je dat er eigenlijk niets is wat bescherming nodig heeft. Dan komt het ego vanzelf tot rust. En het mooiste is dat je er niet je best voor...

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Voorbij het ego / Suzanne Niemeijer
Het leven als een vreugdevol experiment


Dit boek is een uitnodiging om te onderzoeken wie je bent voorbij het ego. Het ego herken je in alle momenten dat je iets wil wat er niet is of iets niet wil wat er wel is. Je kunt het zien als een beschermingsmechanisme. Het beschermt een beeld dat je van jezelf hebt en geeft een gevoel van controle. Als je ontdekt wie je bent voorbij dit mechanisme, merk je dat er eigenlijk niets is wat bescherming nodig heeft. Dan komt het ego vanzelf tot rust. En het mooiste is dat je er niet je best voor hoeft te doen. Als je laat zijn wat er is, ontstaat ontspanning, openheid en een frisse waardering voor wie jij bent en voor alle andere levensvormen om je heen.

Suzanne Niemeijer neemt je mee op onderzoek. Tijdens het lezen is het net alsof ze tegen je praat. Zoals ze dat graag doet in het werk met groepen mensen, dat ze al meer dan twintig jaar met veel plezier doet: uitnodigend en experimenterend. Ze weet niet wat goed is voor jou, maar schept ruimte waarin jij je eigen antwoorden kunt vinden.

2024 | ISBN 9789463285421 | hardcover | 120 pagina

Niemeijer

Specifieke referenties

isbn
9789463285421
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.