Spiegels van de ziel
search
  • Spiegels van de ziel

Spiegels van de ziel

€ 21,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Spiegels van de ziel / Henny Bos

Spiegels voor de ziel/Ervaringen van de levenskunstHenny Bos heeft marketing eneconomie gestudeerd en heeftvele cursussen gevolgd op hetgebied van communicatie. Hijwas manager bij een uitgeverijen is universitair docent geweestin ‘Service marketing’en heeft enkele jaren als communicatietrainergewerkt. Hijkreeg in 1992 een psychose ennoemt dat z’n redding. Tot die tijd werkte hij als managerbij een uitgeverij en was heel materialistisch. Na z’ncrisis ontstond de belangstelling voor het spirituele ende esoterie en levenskunst en schoolde hij zich...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Spiegels van de ziel / Henny Bos

Spiegels voor de ziel/Ervaringen van de levenskunst Henny Bos heeft marketing en economie gestudeerd en heeft vele cursussen gevolgd op het gebied van communicatie. Hij was manager bij een uitgeverij en is universitair docent geweest in ‘Service marketing’ en heeft enkele jaren als communicatietrainer gewerkt. Hij kreeg in 1992 een psychose en noemt dat z’n redding. Tot die tijd werkte hij als manager bij een uitgeverij en was heel materialistisch. Na z’n crisis ontstond de belangstelling voor het spirituele en de esoterie en levenskunst en schoolde hij zich om tot counselor/coach.

Spiegels voor de ziel is uit het(zijn) leven gegrepen en biedt enkele ervaringen van levenskunst die voor ieder van ons toepasbaar zijn. Enkele reacties van lezers zijn: heel zinnig, veel humor, diepzinnig en toch praktisch, leerzaam en toepasbaar, het raakte me tot in m’n ziel, mooi geschreven en boeiende verhalen, heel nuttig voor me.

2008 / ISBN 9789085703259 / paperback / 124 pagina's
Henny Bos
Commentaar (4)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.