Annamalai Swami Je echte zelf - Deel 1
search
  • Annamalai Swami Je echte zelf - Deel 1

Annamalai Swami Je echte zelf - Deel 1

€ 17,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Annamalai Swami | Je echte zelf - Deel 1
Bewerker David Goodman | Vertaler Sandra Derksen


ANNAMALAI SWAMI [1906-1995] was een directe leerling van Bha-gavan Sri Ramana Maharshi, een van de grootste spirituele wijsgeren van de twintigste eeuw in India. Door zijn jarenlange toewijding aan het uitvoeren van Bhagavans spirituele onderricht realiseerde hij zijn belangrijkste levensdoel: de verwijdering van de ego-illusie, het ‘ik ben het lichaam’-idee, waardoor hij zich volledig vestigde in het vredige, gelukkige en onsterfelijke Zelf.

In de jaren tachtig begon een klei...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Annamalai Swami | Je echte zelf - Deel 1
Bewerker David Goodman | Vertaler Sandra Derksen


ANNAMALAI SWAMI [1906-1995] was een directe leerling van Bha- gavan Sri Ramana Maharshi, een van de grootste spirituele wijsgeren van de twintigste eeuw in India. Door zijn jarenlange toewijding aan het uitvoeren van Bhagavans spirituele onderricht realiseerde hij zijn belangrijkste levensdoel: de verwijdering van de ego-illusie, het ‘ik ben het lichaam’-idee, waardoor hij zich volledig vestigde in het vredige, gelukkige en onsterfelijke Zelf.

In de jaren tachtig begon een klein aantal, vooral Westerse, spirituele zoekers Annamalai Swami te bezoeken om hem vragen te stellen over de leer van Bhagavan en het praktisch toepassen ervan. De meesten waren diep onder de indruk van zowel de kwaliteit van zijn onderricht, dat compromisloos, duidelijk en kernachtig de solide kern van Bhagavans leer bevatte, als van de onweerstaanbare aura van vrede en autoriteit die hij uitstraalde.

Je Echte Zelf, deel I bevat de leringen gegeven in de laatste zes maanden van Annamalai Swami’s leven. Zij vertegenwoordigen de essentie van zijn ervaring en levenslange toewijding aan zijn Goeroe en zijn leringen.

Dit is de leer van Bhagavan, mijn Goeroe. Ik geef het door aan jou. Je moet begrijpen wie je bent en wat je bent, en dan moet je daarin verblijven. Als je dit kunt, zal dat voldoende zijn. Op dit moment heb je de indruk dat jij je lichaam en je denken bent, maar de waarheid is dat je het Zelf bent. Laat het “ik” los dat jij jezelf voorstelt te zijn en houd vast aan het ware “Ik”, het Zelf.
Annamalai Swami – fragment uit dit boek

2021 | 2e druk ISBN 9789463284356| Paperback | 175 pagina
Derksen

Specifieke referenties

isbn
9789463283342
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.