De terugkeer naar huis
search
  • De terugkeer naar huis

De terugkeer naar huis

€ 23,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
De terugkeer naar huis / Marie-Claire van der Bruggen

Dit vijfde boek van Marie-Claire van der Bruggen is een troostrijk boek dat je kan helpen om je weer te Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Zij zegt daar zelf het volgende over: “Iedereen heeft jeugdherinneringen. Ik natuurlijk ook, maar die van mij gaan een heel stuk verder terug en deze wil ik in dit boek graag met jullie delen. Ik kan me namelijk het sterven tijdens mijn vorige leven, de terugkeer naar Huis (zoals ik dat noem), het verblijf daar, de keuze voor dit leven, de indalin...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De terugkeer naar huis / Marie-Claire van der Bruggen

Dit vijfde boek van Marie-Claire van der Bruggen is een troostrijk boek dat je kan helpen om je weer te Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Zij zegt daar zelf het volgende over: “Iedereen heeft jeugdherinneringen. Ik natuurlijk ook, maar die van mij gaan een heel stuk verder terug en deze wil ik in dit boek graag met jullie delen. Ik kan me namelijk het sterven tijdens mijn vorige leven, de terugkeer naar Huis (zoals ik dat noem), het verblijf daar, de keuze voor dit leven, de indaling in dit lichaam en het geboren worden allemaal nog glashelder herinneren. Door deze herinneringen en allerlei andere bijzondere ervaringen, weet ik dat de dood niet echt bestaat. Het is eigenlijk de overgang naar een andere dimensie. Je gaat als het ware weer terug naar de plek waar je eigenlijk vandaan komt.

In dit boek zul je gaan ontdekken wat er op zielsniveau allemaal met je gebeurt als je het aardse lichaam hebt losgelaten en weer terugkeert naar Huis. Wat staat je dan allemaal te wachten en hoe ziet het ‘leven’ er daar uit. Het boek is als het ware een reisgids voor je ziel. Ik hoop hiermee angst voor het sterven en de dood weg te mogen nemen en mensen zich ervan bewust te laten worden dat liefde eeuwig is en ons voor altijd blijft verbinden. Liefde houdt niet op bij de dood!

Bij veel dingen die je zult lezen zal er een gevoel van herkenning door je heen gaan en dan zul jij je beseffen dat je dit alles allang wist. Je gaat je de dingen weer herinneren die je diep van binnen altijd al geweten hebt, want je ziel is het nooit vergeten.

En dat is de ware Terugkeer naar Huis……”

Ook te bestellen via Boekenbent:
ZielsGelukkig, ZielsGelukkig inspiratiekaarten, Licht & Liefde en het kinderboek Er was eens een Zieltje... wat is gebaseerd op Het sprookje van de dood.

Zie ook de website van Marie-Claire: ZielsGelukkig.nu

2017 | ISBN 9789463281607 | Hardcover met leeslint in kleur | 116 pagina's
Bruggen

Specifieke referenties

isbn
9789463281607
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.