Dit ben je echt!
search
  • Dit ben je echt!

Dit ben je echt!

€ 21,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Dit ben je echt! / Nele Cools

Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Hetmaakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maarook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie,zowat vergeten hoe we deze bron in onszelf kunnen her-innerenen aanspreken.

Dit ben je echt! nodigt je uit om je eigen kracht weer op te nemen enreikt je veertig sleutels die de weg vrijmaken naar die bron van ‘alles’in jezelf. De sleutels zijn universeel en er is voor iedereen minstens éénsleutel die zijn leven zal veranderen.

D...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Dit ben je echt! / Nele Cools

Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron in onszelf kunnen her-inneren en aanspreken.

Dit ben je echt! nodigt je uit om je eigen kracht weer op te nemen en reikt je veertig sleutels die de weg vrijmaken naar die bron van ‘alles’ in jezelf. De sleutels zijn universeel en er is voor iedereen minstens één sleutel die zijn leven zal veranderen.

De sleutels zijn ontstaan uit Nele haar persoonlijke levenservaring en zoektocht naar de essentie van haar leven. Uit deze ervaring, aangevuld met de vele opleidingen, zelfstudie en een bijzonder doorbraakmoment in 2006 is haar praktijk voor healing en lifecoaching ontstaan.
Het is haar missie om de bron van innerlijk weten in anderen te laten ontwaken. Dit ben je echt! mag jou daarbij helpen her-inneren.

Weet, lieve mens, dat: In de vertwijfeling van het ‘niet meer weten’ soms de grootste veranderingen in je leven schuilen. Laat het er gewoon zijn. Jij wordt graag gezien. Laat dàt je dragen vandaag!

2015 / 9789462037878 / Paperback / 246 pagina's
Cools
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.