Het 'lezen' van foto's en voorwerpen
search
  • Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

€ 23,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Het ‘lezen’ van foto’s en voorwerpen / Thomas F. Woolthuis
Psychometrie en andere paranormale waarnemingen


Rond ‘Psychometrie’, wat - lezen van foto’s en voorwerpenbetekent -, hangt al sinds mensenheugenis,een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- enwaarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnenwe spreken van enige mate van groeiende bekendheid,als gevolg van televisie programma’s en komthet daarmee gelukkig uit de ‘achterkamertjes-sfeer’.
Doordat we er zo weinig van wisten, waren de meningensnel gevormd en zou het lezen van foto’s, raarzijn, mysterieus en o...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Het ‘lezen’ van foto’s en voorwerpen / Thomas F. Woolthuis
Psychometrie en andere paranormale waarnemingen


Rond ‘Psychometrie’, wat - lezen van foto’s en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als gevolg van televisie programma’s en komt het daarmee gelukkig uit de ‘achterkamertjes-sfeer’.
Doordat we er zo weinig van wisten, waren de meningen snel gevormd en zou het lezen van foto’s, raar zijn, mysterieus en onverklaarbaar. Niet zomaar hadden velen, die zich afsluiten voor dit spirituele, de neiging het te veroordelen en in de ban te stoppen.

Maar het lezen van dit boek maakt de stelling dat psychometrie onzin is, aan het wankelen. Tegenwoordig schijnt iedereen foto’s te kunnen ‘lezen’. U nog niet? Dan is dit boek mogelijk interessant voor u, te lezen hoe de auteur van dit boek zijn eerste schreden heeft gezet in de wereld van het lezen van foto’s.

Op een eenvoudige manier wordt u meegenomen langs allerlei voorvallen en spirituele situaties.
In een samenvatting van verhaaltjes houdt Thomas u geboeid en geeft hij terloops ook tips en oefeningen waarmee u wellicht de informatie, die besloten ligt in foto’s en voorwerpen, zelf ook kunt lezen.

Een aantal oefeningen, meditaties en readingen door de jaren heen verzameld, van verschillende mensen uit binnen- en buitenland, leest u allemaal terug in dit boek.

Het woord ‘psychometrie’ is, als u dit boek gelezen heeft, ineens geen raar woord meer.

Thomas F. Woolthuis (1959) is medium, paragnost & Reiki Master in de Usui system of Natural healing. Thomas geeft les in Intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast is hij officieel erkent coach, mentor en is docent paranormal meditation. Hij runt in Haarlem al jaren het spiritueel & paranormaal centrum Samma Saya, wat ‘samen met jou’ betekent.

2015 | ISBN 9789462037809 | Paperback | 136 pagina's
Woolthuis
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.