Jij in de kinderrij
search
  • Jij in de kinderrij

Jij in de kinderrij

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Jij in de kinderrij / Peter Samwel***

‘Jij in de kinderrij’ relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities.Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is.
Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek.Of het nu om het eigen gedrag gaat of om de spirituele context van het persoonlijke leven, in ‘Jij in de kinderrij’ worden sluiers opgelicht en kernzaken verhelderd over ieders geboortepositie. Met duidelijke voorbeelden en fraaie illustraties worden de levens...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Jij in de kinderrij / Peter Samwel***

‘Jij in de kinderrij’ relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is.
Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek. Of het nu om het eigen gedrag gaat of om de spirituele context van het persoonlijke leven, in ‘Jij in de kinderrij’ worden sluiers opgelicht en kernzaken verhelderd over ieders geboortepositie. Met duidelijke voorbeelden en fraaie illustraties worden de levensthema’s die gevormd worden door de plaats in het gezin, nader uitgewerkt.
Voor wie geïnteresseerd is in zichzelf en daarbij graag bij het begin van zijn eigen leven wil beginnen, is dit boek een aanrader.

Peter Samwel (’53) is sinds jaar en dag geboeid door spiritualiteit en religie. Werkte als Geestelijk Raadsman 10 jaar in de Nederlandse Krijgsmacht en voerde, ook 10 jaar lang, een Praktijk voor Levensvragen. Hij werkt nu alweer vele jaren als Consulent Vrijzinnige Levensbeschouwing. Daarnaast geeft hij lessen Levensfilosofie op basis van Tarot – De Nieuwe Ordening aan o.a. het Jungiaans Instituut in Nijmegen en doceert Therapeutische Vaardigheden en Ethiek op meerdere opleidingsinstituten.
Zijn eerste boek Tarot – De Nieuwe Ordening verscheen in 2011. Trainingen ‘Jij in de kinderrij’ worden o.a. gegeven op opleidingscentrum ESPAVO in Zwijndrecht.

2014 | ISBN 9789462036475 | paperback | 154 pagina's
Samwel
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.