Licht & Liefde
search
  • Licht & Liefde

Licht & Liefde

€ 23,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Licht & Liefde / Marie-Claire van der Bruggen

Licht & Liefde vind je overal. In jou en om je heen. Soms is het moeilijk om het te zien en te ervaren, maar het is er altijd.

Dit vierde boek van Marie-Claire van der Bruggen zal je leven verrijken. Het helpt je Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar bent vergeten. Want alles wat je in dit boek leest, weet je op zielsniveau echt allemaal al. Er staan mooie wijsheden in voor iedereen die op zoek is naar een vervullend en gelukkig leven. Je zult tijdens het lezen vaak een gevoel van herkenning ervaren. Dat is dan j...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Licht & Liefde / Marie-Claire van der Bruggen

Licht & Liefde vind je overal. In jou en om je heen. Soms is het moeilijk om het te zien en te ervaren, maar het is er altijd.

Dit vierde boek van Marie-Claire van der Bruggen zal je leven verrijken. Het helpt je Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar bent vergeten. Want alles wat je in dit boek leest, weet je op zielsniveau echt allemaal al. Er staan mooie wijsheden in voor iedereen die op zoek is naar een vervullend en gelukkig leven. Je zult tijdens het lezen vaak een gevoel van herkenning ervaren. Dat is dan jouw eigen Innerlijk Weten wat ontwaakt en dit kan je heel veel vreugde en een geluksgevoel geven. Het zal je als ziel doen groeien en je helpen Thuiskomen bij Jezelf.

Marie-Claire van der Bruggen (1969) was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin zij zich heel erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde ze zich niet erg thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets wat ze niet goed kon verwoorden. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion heeft ze uiteindelijk antwoord gevonden op veel van haar levensvragen.Het is haar wens om met haar ervaringen mensen te inspireren zich te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam.

Marie-Claire heeft hierover o.a. de bestsellers Het sprookje van de dood, De dag waarop mijn vader een Engel werd en ZielsGelukkig geschreven. Daarnaast geeft zij met veel plezier lezingen en workshops in binnen en buitenland. Tevens heeft zij een opleiding gevolgd voor stervensbegeleiding en al vele mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis.

Ook te bestellen via Boekenbent:
ZielsGelukkig, ZielsGelukkig inspiratiekaarten, De terugkeer naar Huis, en het kinderboek Er was eens een Zieltje... wat is gebaseerd op Het sprookje van de dood.

Zie ook de website van Marie-Claire: ZielsGelukkig.nu

2014 | 9789462036482 | Hardcover | 104 pagina's
Bruggen
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.