Doorbraak in onze evolutie
search
  • Doorbraak in onze evolutie

Doorbraak in onze evolutie

€ 24,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Doorbraak in onze evolutie / Eric Huysmans
het esoterische verhaal achter onze lange evolutieweg

Onze evolutie is een veel langere weg dan de meeste mensen denken of weten. Eric Huysmans neemt de lezer mee op een esoterische ontdekkingstocht door de vele werelden en bewustzijnsvormen die wij in onze evolutie doorlopen. Tevens geeft hij antwoorden op de grote vragen: wie zijn wij; wat is de betekenis van ons leven; waar komen wij vandaan; waar zijn wij naar op weg; en wat is de stuwende kracht achter het leven? In essentie zijn wij een monade die in zijn huidige ont...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Doorbraak in onze evolutie / Eric Huysmans
het esoterische verhaal achter onze lange evolutieweg

Onze evolutie is een veel langere weg dan de meeste mensen denken of weten. Eric Huysmans neemt de lezer mee op een esoterische ontdekkingstocht door de vele werelden en bewustzijnsvormen die wij in onze evolutie doorlopen. Tevens geeft hij antwoorden op de grote vragen: wie zijn wij; wat is de betekenis van ons leven; waar komen wij vandaan; waar zijn wij naar op weg; en wat is de stuwende kracht achter het leven? In essentie zijn wij een monade die in zijn huidige ontwikkelingsfase is geëvolueerd tot een menselijke ziel met een individueel, afgescheiden bewustzijn. Onze ziel hult zich leven na leven in een nieuw menselijk lichaam waarin wij ons bewustzijn ontwikkelen naar steeds hogere niveaus. Dit boek beschrijft op boeiende wijze de verschillende lichamen waaruit onze menselijke vorm bestaat en de opeenvolgende bewustzijnsniveaus die wij daarin doorlopen.
Momenteel bevinden wij ons in een cruciale fase van onze evolutie waarin wij ons aan het bevrijden zijn van de uitwassen van ons op drift geraakte ego en onze nog onvolwassen mind. De jaren 2011-2012 zijn doorbraakjaren waarin ons menselijke bewustzijn fundamentele veranderingen doormaakt die ons in de komende jaren zullen leiden naar een meer eenheidsgericht bewustzijn. Hiermee zullen wij uiteindelijk boven ons conflictdenken uitstijgen en een toekomst creëren waarin wij met meer respect, harmonie en liefde met elkaar en met de aarde omgaan, vanuit de leidende gedachte dat we allen onderdeel zijn van één en hetzelfde grote geheel. Dit gaat echter niet vanzelf. Eric houdt zichzelf en de lezer een kritische spiegel voor met wat dit van ons allen vraagt.

Eric studeerde af in economische geografie en bedrijfskunde. Na een 15-jarige carrière in het bedrijfsleven startte hij in 2000 SensAbility. Zijn missie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling en het zo begrijpelijk mogelijk vertolken van de soms complexe informatie uit esoterische bronnen en de Maya-kalender. Hierover schrijft hij boeken en artikelen en geeft hij lezingen. Zie hiervoor www.sensability.nl.

2012 / 9789085709510 / Paperback / 248 pagina's
Huysmans
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.