Eenheidsheling
search
  • Eenheidsheling

Eenheidsheling

€ 19,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Annemarie Leebeek en Astrid Boersma / Eenheidsheling
Ontwaken in heelheid.


Eenheidsheling moedigt je aan je zo te ontwikkelen dat je je diepste wezen van ware liefde steeds meer gaat ervaren. Het ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan oude ervaringen. Het nodigt je uit zelf jouw ontwikkeling ter hand te nemen en te onderzoeken wat waarheid is. Leidend in dit proces is jouw ziel. Zij bepaalt wat er geheeld mag worden en het tempo waarin. Dit boek laat zien dat er vanuit de geestelijke wereld hulp geboden wordt ...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Annemarie Leebeek en Astrid Boersma / Eenheidsheling
Ontwaken in heelheid.


Eenheidsheling moedigt je aan je zo te ontwikkelen dat je je diepste wezen van ware liefde steeds meer gaat ervaren. Het ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan oude ervaringen. Het nodigt je uit zelf jouw ontwikkeling ter hand te nemen en te onderzoeken wat waarheid is. Leidend in dit proces is jouw ziel. Zij bepaalt wat er geheeld mag worden en het tempo waarin. Dit boek laat zien dat er vanuit de geestelijke wereld hulp geboden wordt om te ontwaken uit het idee van afgescheidenheid en te leven in eenheid en liefde.
Eenheidsheling is eenvoudig te leren: 'Zijn' in plaats van 'doen'. Iedereen kan het geven en het is voor iedereen bedoeld. Eenheidsheling werkt met Eenheidsenergie, die afkomstig is van de heelheid. Dit boek vertelt over Eenheidsheling, de resultaten die ermee bereikt zijn, over zaken als de persoonlijkheid, identificaties, het ontwakingsproces en over ontwaken zelf. Ervaringsverhalen laten zien wat Eenheidsheling teweeg kan brengen. De Praktijkgids in het boek bevat alle ´ins en outs´ over Eenheidsheling, inclusief zelf- en afstandshealing, zodat je er zelf direct mee aan de gang kunt gaan. Bovenal is dit boek een uitnodiging om jouw eigen waarheid te onderzoeken.

Annemarie Leebeek en Astrid Boersma hebben in 2008 opnieuw contact gemaakt met Eenheidsenergie. Door mee te gaan in hoe er mee te werken en welke resultaten ermee bereikt kunnen worden, is Eenheidsheling ontstaan. De afgelopen jaren hebben beiden periodes van leven in eenheid, ook wel ontwaakt leven of verlichting genoemd, ervaren. Dit boek is vanuit hun ervaringen geschreven.

Klik hier voor de website van Eenheidsheling.

2012 / 9789085709244 / Paperback / 236 pagina's
Leebeek
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.