Jouw spirituele kant
search
  • Jouw spirituele kant

Jouw spirituele kant

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Wout Hendrickx / Jouw spirituele kant***

Zwarte Maan, Zwarte Zon en Maansknopenkruis. Drie termen uit de reeks van negen Zwarte Lichten die in de hedendaagse astrologie steeds meer in opkomst zijn. Eigenlijk het levenswerk van de Franse astroloog Jean Carteret die het balletje aan de Nederlandse astroloog George Bode doorgaf. De structurele astrologie, meer bekend onder de naam “spirituele astrologie” is dan ook voornamelijk ontwikkeld door Bode. Zijn boeken zijn een theoretisch basisraamwerk van waaruit een astroloog kan werken. Niet eerder echter is er door een directe leerl...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Wout Hendrickx / Jouw spirituele kant***

Zwarte Maan, Zwarte Zon en Maansknopenkruis. Drie termen uit de reeks van negen Zwarte Lichten die in de hedendaagse astrologie steeds meer in opkomst zijn. Eigenlijk het levenswerk van de Franse astroloog Jean Carteret die het balletje aan de Nederlandse astroloog George Bode doorgaf. De structurele astrologie, meer bekend onder de naam “spirituele astrologie” is dan ook voornamelijk ontwikkeld door Bode. Zijn boeken zijn een theoretisch basisraamwerk van waaruit een astroloog kan werken. Niet eerder echter is er door een directe leerling, Wout Hendrickx, een boek geschreven waarin deze theoretische grondslag een heldere praktische insteek krijgt.

Voorbeeldhoroscopen belichten exact deze negen verschillende Zwarte Lichten. Aan de hand van progressies wordt de levensloop van de voorbeeldpersonen in relatie tot deze Zwarte Lichten buitengewoon helder toegelicht; waarom won Anton Geesink de Olympische Spelen? Wat inspireerde Ferdinand de Lesseps om het Suez Kanaal te graven? Wat dreef Helmuth Kohl met de Duitse eenwording, of recentelijk, waarom was het rapport van Mr Pieter van Vollenhoven zo vernietigend? Wout Hendrickx is tot nu toe de enige auteur die samen met enneagramtrainer Rob de Best ontdekte dat er een heldere correlatie bestaat tussen deze negen Zwarte Lichten en de negen Enneagramtypen.
Een aantal van zijn eerdere publicaties zijn samen met tal van nieuwe artikelen op internet geplaatst; www.zwarte-maan.nl

Cosmic Warrior Peter Delahay, die zich buitengewoon heeft ingespannen om de Zwarte Lichten te introduceren in de Nederlandse astrologie wereld, noemt Wout Hendrickx “Een der weinig échte kleinzonen van Jean Carteret”. Het was dan ook Peter Delahay die Wout Hendrickx de opdracht gaf het balletje van George Bode over te nemen.

Wout Hendrickx, 1959, studeerde vanaf zijn 17e jaar astrologie. Ook bestudeerde hij de psychologie en filosofie van George Gurdjieff die o.a. het enneagram in het Westen introduceerde. Zijn werkzame leven omvat het telen van kruiden, het vervaardigen van bloesem en edelsteenremedies en zijn werkzaamheden als Zwarte Lichten astroloog.

2007 / ISBN 978-90-8570-182-8 / NUR 728 / paperback / 218 pagina’s
Hendrickx
Commentaar (3)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.