Het Gedachte Universum
search
  • Het Gedachte Universum

Het Gedachte Universum

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Frits Schotsman / Het Gedachte Universum

Dit boek is een geweldig avontuur. Je staat op het punt een verhaal binnen te gaan, waarin je verteld wordt dat er veel meer mogelijk is dan je wellicht ooit tevoren hebt gedacht. De tijd waarin we momenteel leven levert een ongelooflijke hoeveelheid informatie op omtrent de bijzondere macht van de geest om verlangens in concrete ervaring om te zetten. Toch vinden nog veel mensen dit moeilijk om te geloven. Zij twijfelen aan hun eigen vermogen om alles te verwezenlijken wat ze willen. Ze denken dat het karakter van hun wereld niets te m...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Frits Schotsman / Het Gedachte Universum

Dit boek is een geweldig avontuur. Je staat op het punt een verhaal binnen te gaan, waarin je verteld wordt dat er veel meer mogelijk is dan je wellicht ooit tevoren hebt gedacht. De tijd waarin we momenteel leven levert een ongelooflijke hoeveelheid informatie op omtrent de bijzondere macht van de geest om verlangens in concrete ervaring om te zetten. Toch vinden nog veel mensen dit moeilijk om te geloven. Zij twijfelen aan hun eigen vermogen om alles te verwezenlijken wat ze willen. Ze denken dat het karakter van hun wereld niets te maken heeft met hun eigen denkpatronen. Als gevolg daarvan geloven zij, dat ze leven in een wereld waarin veel dingen hen naar willekeur overkomen.
Wanneer je geen werkelijke invloed denkt te hebben op je eigen ervaringen, dan lijkt de wereld zich te vertonen in een willekeurige gedaante, en dat geeft geweldige onzekerheid. Er is echter zo veel mogelijk. Jij, met al je twijfels en onzekerheden, kunt in aanraking komen met je diepste en krachtigste vermogens en daarmee kun je een wereld scheppen die volledig in overeenstemming is met wat je werkelijk wenst. Het enige dat je daarvoor dient te weten is waar je binnen in jezelf moet zijn om dit vermogen tot scheppen succesvol aan te spreken. De manier waarop je dit kunt doen wordt in dit boek beschreven. Het gaat over de gebeurtenissen rond van Johan Verbeek, die tijdens een bergwandelvakantie op het Schotse eiland Skye een bijzondere ontmoeting heeft met een mysterieuze man, Marcus genaamd. Deze neemt hem een tijdje onder zijn hoede en leert hem, aan de hand van zeven universele scheppingswetten, alles over de spirituele grondslag van het Universum. Dit blijft natuurlijk niet zonder gevolgen. Johan ondergaat in een week tijd diepgaande veranderingen, die hij voordien niet voor mogelijk had gehouden. Uiteindelijk wordt hem zijn diepste levenskern onthuld.
Dit boek gaat eigenlijk over jouw macht om je leven en de wereld in te richten op een wijze die vreugde en vervulling schenkt. Als je eens wist hoe bijzonder en betoverend mooi jij van binnen werkelijk bent, en hoeveel macht zich daar verzameld heeft, dan zou je kunnen geloven dat alles, maar dan ook alles voor jou mogelijk is.
Het scheppingsproces van de wereld en dat van jou loopt via de zelfde paden. Daar inzicht in te verkrijgen zou wel eens je grootste geschenk aan jezelf kunnen zijn.
Lees dit verhaal met alle openheid die in je is, en ik kan je beloven dat het je veranderen zal, en dat je leven zich zal verrijken met nieuwe- en verrassende inzichten. Ik wens je veel mooie ontdekkingen toe.

2008 / ISBN: 9789085702351 / paperback / 246 pagina`s
Schotsman
Commentaar (1)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.