Zilverreiger
search
  • Zilverreiger

Zilverreiger

€ 13,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Zilverreiger / Truus Wingelaar-Hölzken***
Momenten van troost

Boek inclusief CD

Veel van wat ik in dit boekje Zilverreiger geschreven heb, hield op de een ofandere manier verband met vogels en daarnaast heeft mijn heleverhaal met René te maken. Ik wil hem graag ook op zijn eigen wijzein dit boekje aanwezig laten zijn.
René was een singer songwriter die al zijn teksten in het Engelsschreef. De liederen die hij schreef zeggen veel over wie hij was. Eenaantal van de ‘songs’ heeft hij geschreven tijdens zijn ziekteperiode.Bij de liedteksten hoort zijn muziek, ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Zilverreiger / Truus Wingelaar-Hölzken***
Momenten van troost

Boek inclusief CD

Veel van wat ik in dit boekje Zilverreiger geschreven heb, hield op de een of andere manier verband met vogels en daarnaast heeft mijn hele verhaal met René te maken. Ik wil hem graag ook op zijn eigen wijze in dit boekje aanwezig laten zijn.
René was een singer songwriter die al zijn teksten in het Engels schreef. De liederen die hij schreef zeggen veel over wie hij was. Een aantal van de ‘songs’ heeft hij geschreven tijdens zijn ziekteperiode. Bij de liedteksten hoort zijn muziek, die de inhoud van de tekst nog beter tot zijn recht laat komen. Vandaar de cd achter in dit boek.

Momenten van troost klinken door in het boekje, dit hebben ook lezers van het boekje zo opgepakt. Daarnaast waren zij zich na het lezen ook meer bewust van de natuur en de vogels om hen heen.

2015 | ISBN 9789462037908 | paperback | 63 pagina's
Wingelaar
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.